Sebastian Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Liberalul a venit cu motocicleta la sediul BEM | GALERIE FOTO

sebastian burduja
Inquam Photos / George Calin

Candidatul Partidului Naţional Liberal, Sebastian Burduja, a venit, sâmbătă, cu motocicleta la sediul Biroului Electora Municipal pentru a se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei.  

Preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă a afirma că este pentru prima oară cînd vede un candidat care vine cu motocicleta să se înscrie în cursa electorală. Sebastian Burduja a sosit pe motocicletă la sediul BEM, iar aici era aşteptat de zeci de membri PNL, în frunte cu preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, potrivit News.ro.

Ciucă a explicat de ce Burduja a ales să vină pe motocicletă la acest eveniment.

„Este sprijinit de oameni care au fost alături de el de fiecare dată şi iată acum am putut să îl vedem pe Sebastian Burduja aşa cum este el. Pentru mine este prima dată când văd un candidat că vine să-şi depună dosarele cu motocicleta. L-am întrebat la sediul partidului de ce cu motocicleta şi mi-a zis pentru că aşa sunt eu. Nu vreau să par altfel decât aşa cum sunt în realitate, ceea ce eu personal apreciez foarte mult la orice om, dar îndeosebi la un candidat care vine să le ceară oamenilor încredere, să le ceară oamenilor să îl voteze şi oamenii trebuie să aprecieze exact această stare de realitate şi de normalitate”, a declarat Nicolae Ciucă.

Burduja: „Bucureştiul trebuie să dea din nou ora exactă pentru toată România”

Sebastian Burduja a declarat că bucureştenii merită să aibă un oraş de care să fie mândri.

Citește și
Sebastian Burduja
Burduja: „Din respect pentru bucureşteni, trebuie să le prezentăm un model liberal de administraţie”
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

„Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureştiului. O schimbare pe care o aşteptăm cu toţii de ani de zile. Este un moment important pentru toţi bucureştenii pentru că ei au şansa să aibă un oraş de care să fie mândri, un oraş în care să nu le mai fie teamă să-şi trimită copiii la şcoală din cauza drogurilor, un oraş în care să aibă parcuri şi spaţii verzi, pe măsura unei capitale de secol XXI, un oraş în care să nu-şi mai piardă timpul preţios cu familia în trafic, un oraş în care, cu adevărat, să o ducem cu toţii mai bine. Este o cursă dificilă. Mai sunt puţine zile până la alegeri. Este o cursă în patru. Şi asta înseamnă, de fapt, frumuseţea democraţiei. Bucureştiul trebuie să dea din nou ora exactă pentru toată România atât în ceea ce priveşte această competiţie electorală, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea acestui oraş”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Ciucă: „Nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor”

Mai mult, preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă, a declarat că nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, să îi fie impus un scor pentru această competiţie. „În funcţie de cum evoluează campania în următoarele săptămâni, vom discuta şi ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde de către Sebastian Burduja şi echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de către fiecare filială de sector şi desigur de sprijinul pe care poate să îl primească de la nivelul conducerii PNL”, a completat liderul partidului.

„În acest moment nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor. Se depune candidatura la câteva zile după ce am luat această decizie şi atunci, în funcţie de cum evoluează campania în următoarele săptămâni, vom discuta şi ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde de către Sebastian Burduja şi echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de către fiecare filială de sector şi desigur de sprijinul pe care poate să îl primească de la nivelul conducerii PNL. Deci, în acest moment, nu are un scor, un procent stabilit”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat ce scor îi va cere lui Sebastian Burduja la Primăria Capitalei, având în vedere că e întârziată candidatura sa şi nu a fost prima opţiune de candidat, sâmbătă la depunerea candidaturii liderului PNL Bucureşti pentru şefia PMB.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Sebastian Burduja intră în cursa pentru Primăria Capitalei ”obligat” de candidatura Gabrielei Firea. Ce mesaj îi transmite
Sebastian Burduja intră în cursa pentru Primăria Capitalei ”obligat” de candidatura Gabrielei Firea. Ce mesaj îi transmite

Candidatul PNL la funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, afirmă că s-a înscris într-o cursă electorală "strânsă", în care sunt "patru candidaţi cu şanse", iar voturile se vor fragmenta.

Burduja: „Din respect pentru bucureşteni, trebuie să le prezentăm un model liberal de administraţie”
Burduja: „Din respect pentru bucureşteni, trebuie să le prezentăm un model liberal de administraţie”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat, marţi, că în actuala campanie pentru Primăria Capitalei, trebuie prezentat „un model liberal de administraţie”.

Coaliția PSD-PNL a scăpat de
Coaliția PSD-PNL a scăpat de "Bin Laden" și îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Recomandări
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”

Premierul Marcel Ciolacu promite sancționarea comercianților care practică ”shrinkflation”, respectiv reducerea gramajului produsului, fără a i se scădea prețul.

Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare:
Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare: "Viața mea s-a terminat!". E așteptat verdictul instanței

Cea mai lungă zi din procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a început, joi dimineață, la Mangalia.

Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.