"Sunteti fascinata de sex". Un sustinator al lui Donald Trump si-a pierdut cumpatul in fata unei prezentatoare TV

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Pe linia de finis a campaniei electorale americane, cei doi candidati accelereaza si speculeaza orice detaliu pentru a-si combate adversarul.

Si nervii alegatorilor sunt destul de intinsi. Cineva care il antipatizeaza profund pe republican a vandalizat cu tarnacopul steaua lui Trump de pe Bulevardul Celebritatilor. Potrivit unui nou sondaj, avantajul democratei a crescut la 6 procente.

Desi confruntarea este tot mai indarjita, Trump a gasit timp sa-si inaugureze un nou hotel in Washington, la doi pasi de... Casa Alba. Nu i-au picat deloc bine reactiile celor care insinuau ca profita de jurnalistii care se tin dupa el de peste un an pentru un pic de publicitate gratuita.

Reporter CNN: "Ce le-ati spune celor care observa ca in loc sa faceti campanie in statele inca indecise v-ati facut timp sa va inaugurati hotelul?"

Donald Trump: "Sa ma intrebi asa ceva mi se pare insultator, pentru ca Hillary Clinton participa la cate un miting si apoi se duce acasa sa doarma. Ieri am avut 8 mitinguri electorale si trei discursuri majore."

Momentul a fost speculat de Hillary Clinton, care le-a cerut sustinatorilor ei sa nu se lase cuceriti de sondajele care ii sunt favorabile.

Hillary Clinton: "Donald Trump spune ca inca are sanse sa castige si are dreptate! De aceea e atat de important ca toata lumea sa mearga la vot! Nu putem lua piciorul de pe acceleratie, nici macar pentru scurt timp."

Consecventa, Hillary nu si-a luat o zi libera ca sa serbeze implinirea a 69 de ani.

Colaboratorii ei n-au uitat totusi sa-i comande un tort asortat, pe care l-au savurat impreuna, intre doua intalniri electorale.

In acest timp, unul dintre putinii republicani care il sustin public pe Trump si-a pierdut cumpatul intr-un interviu pentru Fox News, cand a fost intrebat de acuzatiile de hartuire sexuale formulate impotriva candidatului.

Newt Gongrich, fost presedinte al Camerei Reprezentantilor: "Sunteti fascinata de sex si nu va pasa deloc de politicile publice. Asta am inteles ascultandu-va in seara asta..."

Reporter: "Domnule presedinte, nu de sex sunt fascinanta, ci de protectia femeilor si vreau sa inteleg pe cine trimitem in Biroul Oval. Cred ca si alegatorii ar vrea sa stie..."

Newt Gongrich: "Si de-aia il trimitem iar pe Bill Clinton la Casa Alba, pentru ca suteti asa de ingrijorata de pradatorii sexuali."

Reporter: "Nu Bill Clinton candideaza..."

Pe de alta parte, echipa democrata a lansat miercuri si doua clipuri electorale, unul dintre ele beneficiind de lectura actorului Morgan Freeman.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO