New York Times: Anchetele FBI nu au gasit vreo legatura directa intre Donald Trump si guvernul Rusiei

Dată publicare: 01-11-2016 11:06
Dată actualizare: 04-11-2016 07:06


trump-putin

FBI a condus in ultimele luni o ancheta pentru a determina modul in care rusii influenteaza campania prezidentiala din Statele Unite.

Agentii FBI au investigat mai multi apropiati ai lui Donald Trump si au analizat legaturile financiare dintre campania republicana si oligarhii rusi, insa au concluzionat ca nu exista un canal de comunicare secret intre Trump Organization si bancile din Rusia, relateaza New York Times.

Oficialii americani sustin ca niciuna dintre investigatii nu a gasit vreo legatura directa intre Donald Trump si guvernul rus.

Administratia americana a acuzat oficial luna trecuta Rusia pentru o serie de atacuri cibernetice asupra unor organizatii ale Partidului Democrat. Insa potrivit FBI, atacul ar fi fost menit mai mult sa disrupa alegerile prezidentiale decat sa duca la alegerea lui Trump.

Presedintele rus Vladimir Putin a negat orice implicare a Moscovei in campania electorala din SUA, spunand ca un astfel de scandal de piraterie informatica nu ar fi in interesul Rusiei.
 

Sursa: New York Times


VIDEO PROTVPLUS.RO