Hackerii Anonymous i-au spart casuta de mesagerie vocala lui Donald Trump. Inregistrarile scandaloase au fost facute publice

Dată publicare: 22-07-2016 09:01
Dată actualizare: 25-07-2016 03:11


Anonymous

Casuta de mesagerie vocala a lui Donald Trump a fost sparta de hackerii de la Anonymous, care au facut publice mai multe inregistrari ale magnatului.

 

Mesajele, primite in 2012, provin in mare parte de la institutii media din SUA, care il lauda pe Trump si ii multumesc pentru donatiile consistente pe care acesta le-a facut in conturile lor, relateaza The Independent.

Hackerii de la Anonymous au publicat inregistrarile audio pe forumul 4Chan, de unde au fost apoi preluate de jurnalistii de la Gawker, care afirma ca autenticitatea mesajelor nu a fost inca verificata, dar ca acestea par sa fie reale.

Printre televiziunile care il ridicau in slavi pe Trump se numara MSNBC. Una dintre inregistrari contine un apel telefonic al prezentatorului Joe Scarborough: "Probabil acum esti in avionul tau privat. Am vrea sa stam de vorba cu tine. Iti suntem atat de recunoscatori, Donald, si am vrut doar sa iti spunem cat de mult inseamna ce ai facut tu pentru noi", spune prezentatorul, inainte sa mentioneze donatiile "generoase" ale magnatului.

In replica, Scarborough a afirmat ca donatiile respective ar fi fost pentru o organizatie caritabila, si nu pentru televiziunea la care lucreaza.

O alta prezentatoare a postului TV, Tamron Hall, este auzita multumindu-i lui Trump si anuntandu-l ca va profita de un discount pentru a-si cumpara haine dintr-un magazin de lux: "Am sarbatorit si m-am dus la Gucci, unde o sa folosesc acel discount pentru o rochie verde care costa 3.000 de dolari".

Anonymous i-a declarat "razboi" lui Donald Trump inca din decembrie, dupa ce miliardarul si-a anuntat planurile de a le interzice musulmanilor sa intre pe teritoriul Statelor Unite, daca va fi ales presedinte.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO