Dezbaterea dintre republicani, la un nivel tot mai jos. Ultimul subiect de scandal: Sunt sau nu mainile lui Trump mici?

Dată publicare: 04-03-2016 08:27
Dată actualizare: 07-03-2016 00:04


 Probabil ca nu s-a mai intamplat in istoria dezbaterilor prezidentiale: Donald Trump a coborat nivelul campaniei electorale cu inca o treapta facand o aluzie grosiera in cursul dezbaterii care a avut loc joi seara, scrie AFP, citata de Agerpres.

 Omul de afaceri, favorit la investitura republicana, l-a atacat pe senatorul de Florida Marco Rubio care, la sfarsitul saptamanii trecute, l-a provocat luand in deradere atentia pe care o acorda infatisarii sale si marimea presupusa mica a mainilor lui.

"Mi-a atacat mainile", a declarat Donald Trump in cursul dezbaterii organizate la Detroit, transmisa de Fox News. "Uitati-va la aceste maini. Sunt maini mici?", i-a intrebat el pe cei prezenti.

"A vorbit despre mainile mele lasand sa se inteleaga ca daca sunt mici si altceva e mic. Va garantez ca nu este nicio problema", a continuat miliardarul, starnind hohote de ras in sala si consternare pe retele sociale.

Dupa incheierea acestui dialog neasteptat, dezbaterea a devenit si mai virulenta intre Marco Rubio si Donald Trump, mai ales in privinta carierei de om de afaceri a celui din urma. Marco Rubio l-a acuzat ca a delocalizat locuri de munca in Mexic si China, mai ales pentru linia sa de imbracaminte.

Donald Trump i-a raspuns adresandu-i-se adversarului sau cu apelativul "Micule Marco".

Ceilalti doi candidati, senatorul de Texas Ted Cruz si guvernatorul de Ohio John Kasich, s-au aflat pe scena si au pastrat un aer de seriozitate, adauga AFP.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO