Actorul italian care s-a spanzurat pe scena este in moarte cerebrala. Familia si-a dat acordul pentru donarea organelor

05-02-2016 15:14

actor italia

Actorul italian Raphael Schumacher este in moarte cerebrala dupa ce s-a spanzurat pe scena, intr-un spectacol de teatru la Pisa, relateaza CNN.

Familia actorului in varsta de 27 de ani si-a dat acordul pentru ca medicii sa-i poata preleva organele, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului Cisanello.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili daca ceilalti angajati au respectat normele de protectie a muncii. Momentan, patru persoane sunt investigate sub acuzatia de omor din culpa in legatura cu moartea tanarului.

Incidentul a avut loc cu doua zile in urma. Schumacher interpreta o scena dintr-o piesa naturalista, la finalul careia actorul s-a spanzurat pe scena. Situatia a fost complicata suplimentar de faptul ca actorul avea fata acoperita in scena respectiva.

O spectatoare, de profesie medic, a sesizat din zbaterile trupului ca situatia a luat-o razna si a sarit sa dea alarma. Era din pacate deja tarziu, iar artistul se zbate intre viata si moarte intr-un spital din Pisa.

Potrivit regizorului piesei, Raphael Schumacher ar fi schimbat in ultima clipa in scenariu metoda sinuciderii din spectacol: spanzurare in loc de arma de foc.
 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO