Produsul inovator care le va uşura viaţa persoanelor cu diabet din România. Va fi 100% compensat
Diabetul este o boală cronică care apare atunci când pancreasul nu secretă suficientă insulină sau atunci când organismul nu se poate folosi de insulina produsă de corp. În prezent, această boală afectează sute de milioane de oameni.
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în 2014, 8,5% dintre persoanele care aveau cel puţin 18 ani sufereau de diabet, existând 422 de milioane de cazuri diagnosticate. Numai în 2015 diabetul a fost cauza directă a morții pentru 1,6 milioane de oameni.
Dintre cele trei tipuri de diabet, diabetul de tip 1, de tip 2 şi diabetul gestațional, cel mai frecvent este diabetul de tip 2. Mai precis, în cazul acestei afecţiuni, deşi pancreasul produce suficientă insulină, organismul nu poate folosi în mod eficient insulina, aspect cunoscut drept rezistență la insulină.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Din această cauză, secreţia de insulină scade, iar în timp cantitatea de glucoză din sânge creşte și organismul nu mai funcţionează la parametri normali.
Din fericire, există veşti bune pentru adulţii care suferă de diabet de tip 2. O combinație injectabilă inovatoare de două tratamente antidiabetice (insulină bazală și lixisenatidă) tocmai a intrat pe piață.
Prin acțiunea lor combinată, poate fi ținută sub control atât glicemia bazală, adică cea matinală, înainte de micul dejun, cât și cea postprandială, de după masă, tratamentul administrându-se într-o singură injecție zilnică.
Tratamentul se adresează celor care au diabet de tip 2 și nu reușesc să atingă ținta de control glicemic cu tratamentul lor actual, antidiabetice orale sau insulină. Şi nu sunt puţini.
Conform estimărilor specialiştilor, aproximativ 50% dintre pacienţi se confruntă cu o astfel de problemă. Alte griji sunt, în general, evenimentele hipoglicemice şi creșterea suplimentară în greutate.
Studiile clinice au demonstrat că noul tratament reduce aceste riscuri, în comparaţie cu celelalte soluţii existente deja pe piaţă.
Din fericire, produsul este 100% compensat de către stat. Cei interesaţi să afle în ce măsură noul produs i-ar putea ajuta se pot adresa medicului diabetolog curant.
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.