(P) Tips & tricks: de ce să optezi pentru o oglinda moderna pentru baie?

advertorial
advertorial

Te-ai săturat de modul în care arată baia ta și ai decis să îi oferi o nouă imagine, de care să te bucuri și care să îți ofere confortul pe care ți-l dorești?

Pe lângă obiectele de mobilier, mai ai nevoie și de o oglinda baie interesantă, care să te ajute să te pregătești de fiecare dată când pleci de acasă, și care totodată să aducă un plus de stil în spațiul de care dispui. Citind rândurile de mai jos, vei afla de ce merită să investești într-o oglindă modernă și ce avantaje îți oferă un astfel de model.

Oglinda baie cu leduri, în pas cu tendințele actuale

În orice baie modernă regăsești astăzi o oglindă cu leduri. Este vorba despre un produs modern, interesant și simplu de folosit, pentru care trebuie să te asiguri că ai în preajmă o priză, la care să îl conectezi. Oglinda cu leduri poate avea lumină caldă sau lumină rece, în funcție de cum te simți cel mai confortabil. Poți aprinde lumina printr-o simplă apăsare, cu ajutorul touch screen-ului.

Poți alege un model cu sau fără ramă

Citește și
Ce face azi Roxana Călin, doctoriţa care şi-a ucis şi tranşat rivala în dragoste. Crima pasională care a şocat România în anii ‘90

Pe piață găsești astăzi atât oglinzi cu led cu ramă, cât și fără. Despre cele fără ramă trebuie să știi că sunt recomandate cu precădere pentru băile mici, acolo unde vrei să creionezi senzația de mai mult spațiu, iar cele cu ramă sunt ornamentale, decorative sunt potrivite mai degrabă în spații mari, generoase ca suprafață. Ambele sunt, însă, eficiente și interesante ca design, rămânând la alegerea ta care este varianta potrivită pentru tine.

Funcții moderne

Din punct de vedere al tehnologiei, oglinzile cu led pot avea și funcții suplimentare deosebite, care îți asigură un nivel de confort ridicat. De exemplu, poți să te orientezi către un model 3D, care îți oferă posibilitatea de a te oglindi foarte interesant sau către o oglindă care îți indică inclusiv temperatura de afară. Astfel, vei ști cum să te îmbraci, înainte să pleci de acasă, fără să mai accesezi meteo pe telefon ori pe televizor.

Poți monta oglinda oriunde îți dorești

Imediat după ce măsori spațiul de care dispui, ai posibilitatea de a monta oglinda foarte ușor pe perete, acolo unde consideri că o vei folosi cel mai des. De preferat este să o așezi deasupra lavoarului, la o distanță de cel mult 10 – 15 centimetri de tavan, pentru a o putea utiliza cât mai simplu. De asemenea, este bine să iei în considerare și faptul că oglinda trebuie încadrată pe mijloc, lăsând o distanță de circa 2,5 centimetri în stânga și în dreapta față de lavoar, pentru a obține o imagine plăcută.

Consum redus de electricitate

Având în vedere că pentru ca ledurile să funcționeze, trebuie să conectezi oglinda la o priză, înseamnă că vei avea și un consum de curent electric. Nu-ți face, însă, griji, pentru că datorită tehnologiei moderne pe bază căreia oglinda este realizată, consumul este unul extrem de redus și aproape că nici nu-l vei simți atunci când vei primi factura.

Poți comanda oglinda preferată direct de pe Internet

Dacă vrei să economisești timp și bani, optează pentru a studia gama de produse online. Pe Internet găsești o varietate de oglinzi interesante, toate extrem de eficiente, cu diferite tipuri de luminozități, dar și cu funcții practice și simplu de folosit. Punând în balanță nevoile pe care le ai, dar și spațiul de care dispui, îți va fi mai ușor să iei decizia potrivită.

Accesează Elves.roși studiază aici produsele de top spre care te poți orienta. Online găsești inclusiv cea mai bună baterie pentru cadadar și cada freestanding moderna, toate interesante ca aspect și funcții, le poți comanda foarte ușor, din confortul propriului cămin.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0760 077 183

Articol recomandat de sport.ro
"Scandalos!" Motivul pentru care Istvan Kovacs ar fi fost trimis acasă imediat după grupele EURO 2024
"Scandalos!" Motivul pentru care Istvan Kovacs ar fi fost trimis acasă imediat după grupele EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) OMV anunță un parteneriat cu Franco Morbidelli, rider în MotoGP, pentru carburanți OMV MaxxMotion
(P) OMV anunță un parteneriat cu Franco Morbidelli, rider în MotoGP, pentru carburanți OMV MaxxMotion

Franco Morbidelli este cea mai nouă personalitate din motorsport care se alătură echipei de sportivi OMV MaxxMotion.

(P) Căminul pentru seniori Enayati Home – un loc bun care dă valoare timpului
(P) Căminul pentru seniori Enayati Home – un loc bun care dă valoare timpului

A da valoare timpului este echivalent cu a te bucura de fiecare clipă, pentru că ceea ce contează cu adevărat este calitatea vieții.

(P) Frații Doroftei vând afacerile cu jocuri de noroc sub brandul Las Vegas și investesc ȋn energie regenerabilă
(P) Frații Doroftei vând afacerile cu jocuri de noroc sub brandul Las Vegas și investesc ȋn energie regenerabilă

Frații Mihai și Sorin Doroftei, cunoscuți pentru afacerile din industria jocurilor de noroc, sub brandul Las Vegas, au decis să își schimbe radical direcția de business.

Recomandări
Momentul în care s-a tras asupra lui Trump la mitingul din Pennsylvania.
Momentul în care s-a tras asupra lui Trump la mitingul din Pennsylvania. "Glonțul mi-a străpuns urechea". VIDEO

O persoană înarmată a tras, sâmbătă, cu arma spre Donald Trump, în timpul unui miting electoral deșfășurat în Butler, Pennsylvania.

Reacția lui Joe Biden după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Mesajul tranșant transmis de liderul SUA
Reacția lui Joe Biden după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Mesajul tranșant transmis de liderul SUA

„Nu este loc în Statele Unite pentru asemenea acte de violență”, a fost mesajul tranșant al președintelui american Joe Biden, la aproximativ două ore de la atentatul asupra rivalului său.

Ce le-a cerut Donald Trump, aflat în șoc, agenților din Secret Service imediat după ce a fost împușcat: „Lăsați-mă să-i iau!”
Ce le-a cerut Donald Trump, aflat în șoc, agenților din Secret Service imediat după ce a fost împușcat: „Lăsați-mă să-i iau!”

Donald Trump - fostul președinte american care vizează un nou mandat - a fost ținta unei tentative de asasinat. Un individ înarmat, posibil cu o pușcă, a deschis focul în timp ce Trump se adresa mulțumii de pe scenă, la un miting electoral.