(P) INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023. La ROMEXPO începe (r)evoluția digitală din agricultură și industria alimentară

indagra

În perioada 25 – 29 octombrie, ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 – cel mai important concept de networking agricol și alimentar din România.

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei se desfășoarăîn pavilionul B1 și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional, iar Târgul internațional pentru industria alimentară are loc în pavilionul B2.

Peste 550 de companii din sectorul agricol și alimentar participă la ediția de anul acesta, suprafața expozițională ocupată la interior și exterior fiind de peste 30.000 mp. La INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 sunt prezente 23 de țări: Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Italia, Liban, Marea Britanie, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria, evenimentul înregistrând un grad de internaționalizare de 38%.

INDAGRA & INDAGRA FOOD este mult mai mult decât un simplu concept expozițional. Este o platformă dinamică de referință care servește ca un adevărat hub de afaceri, unde experți renumiți din industrie se întâlnesc pentru a testa tehnologii top din sectorul agricol și alimentar și cel mai important: pentru a face schimb de know – how. INDAGRA promoveazăpracticile agricole durabile care respectă mediul înconjurător, tehnologiile moderne care ajută fermierii să-și gestioneze eficient resursele și să-și optimizeze activitatea agricolă, iar INDAGRA FOOD impulsionează dialogul și cooperarea dintre cei implicați în procesul de producție, distribuție și procesare a alimentelor și instituțiile cu rol de decizie sau profesioniști renumiți din acest sector. Fie că sunteți specialist în agricultură sau pasionat de domeniu, un om de afaceri experimentat din industria alimentară sau un tânăr antreprenor în căutare de inspirație, vă așteptăm la ROMEXPO să contribuim împreună la dezvoltarea sustenabilă a sectorului agricol și alimentar, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

#INDAGRA2023 aduce în prim plan tehnologiile viitorului din sectorul agricol și inovațiile din horticultură, viticultură și zootehnie, și este dedicată atât companiilor de profil din România, cât și celor din străinătate. La târg sunt așteptați antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniul agricol, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și publicul larg.

#INDAGRAFOOD2023 promovează practicile responsabile de producție, echipamentele și tehnologiile care accelerează transformarea digitală a industriei, precum și soluțiile ecologice cu impact redus asupra mediului. Manifestarea seadresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanților domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

SECTORIZARE INDAGRA

I. SALONUL DE AGRICULTURĂ - PAVILION B1

ZONA A - material săditor, semințe, îngrășăminte

ZONA B - zootehnie/viticultură

ZONA C - mașini, utilaje și echipamente agricole

ZONA D - tehnologii și echipamente pentru irigații, sere și solarii

II. SALONUL UTILAJELOR AGRICOLE – platformele exterioare 1, 4, 10, 11, V5, V6, 12, 13 și Aleea Negustorilor.

Platformele 12 și 13 - zonă special amenajată pentru animale: ovine, bovine, cabaline și păsări.

SECTORIZARE INDAGRA FOOD

Pavilion B2 - utilaje si echipamente pentru industria alimentară, produse alimentare și materii prime.

Platformele exterioare - Pl.B1, Aleea Crown, Aleea Negustorilor: retaileri, comercianți, producători din industria alimentară.

Pe lângă partea expozițională, conceptul INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 oferă participanților și un program de activități conexe tematice.

US TRADE TALKS FORUM – organizat pe 26 octombrie, ora 10:00, în sala Madgearu – de către Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada SUA în România. Evenimentul reunește factori de decizie guvernamentali și companii din România, Bulgaria, Moldova și Ucraina, prezente la INDAGRA și oferă o suită de oportunități, în special în contextul investițiilor bugetare ale UE și naționale în energie verde, agricultură și infrastructura de irigații.

Conferința „Orizonturi ale Planului Strategic 2023-2027", organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală, are loc pe 26 octombrie, în Sala Titulescu din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Conferința „Cooperative agricole în pragul unui nou exercițiu financiar”- organizată de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - se desfășoară pe 27 octombrie, în Sala Madgearu din pavilonul B3, începând cu ora 10:00.

Conferințele organizate pe 28 octombrie, în Sala Madgearu din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14 :00, de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București:

· Risipa alimentară: o abordare sustenabilă în contextul Strategiei Green Deal a Uniunii Europene;

· Aspecte privind producerea și utilizarea unui preparat furajer destinat îmbunătățirii performanțelor vacilor de lapte;

· Evaluarea autenticității în pensiunile rurale din România;

· Utilizarea fibrelor vegetale în produsele de carne;

· Microalgele – o nouă sursă de Omega-3.

Simpozionul Tehnico – Știintific organizat de Asociația Generală a Frigotehniștilor din România. Acesta se desfășoară pe 28 octombrie în Sala Titulescu din pavilionul B3, în intervalul orar 11:00 – 15:00.

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 are și o latură dedicată publicului larg, astfel pe durata celor 5 zile, vizitatorii sunt invitați să admire cele mai frumoase exemplare de animale și să guste din bucatele tradiționale românești.

Informații suplimentare în Ghidul Vizitatorului INDAGRA / Ghidul Vizitatorului INDAGRA FOOD. Scanează codul QR la intrare și lasă-te ghidat printre standurile spectaculoase din pavilioanele B1, B2 și platformele exterioare ale Centrului Expozițional ROMEXPO.

www.indagra.ro

www.indagra-food.ro

Program de vizitare:

25 - 28.10.2023, în intervalul orar 09:00 - 18:00

29.10.2023, în intervalul orar 09:00 - 16:00.

Bilet de intrare: 20 lei

Articol recomandat de sport.ro
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Spitalul Memorial Băneasa – sistemul medical ,,din afară”, acum, ȋn România
(P) Spitalul Memorial Băneasa – sistemul medical ,,din afară”, acum, ȋn România

De peste 20 ani, românii au căutat o nouă șansă la viață și sănătate ȋn spitalele din cadrul grupului Memorial.

(P) Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate cu granturi totale de 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate cu granturi totale de 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România anunță lansarea ediției de anul acesta a programului Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate cu granturi totale de 1 milion de euro, proiect dezvoltat împreună cu Asociația pentru Relații Comunitare.

(P) Meriți ce-i mai bun. Vodafone răsplătește fidelitatea
(P) Meriți ce-i mai bun. Vodafone răsplătește fidelitatea

Vodafone le oferă clienților în fiecare zi motive în plus de bucurie. Cu programul de extra-beneficii, în care îmbină cea mai bună experiență, susținută de inovație și tehnologie, Vodafone își răsplătește toți clienții.

Recomandări
CCR a decis ca foștii parlamentari să rămână cu pensiile speciale. Cum își motivează hotărârea
CCR a decis ca foștii parlamentari să rămână cu pensiile speciale. Cum își motivează hotărârea

Curtea Constituțională a hotărât, marți, că abrogarea pensiilor parlamentarilor este neconstituţională.

Aderarea României la Schengen nu se va produce pe 4 decembrie, la Consiliul JAI. Care e noul termen
Aderarea României la Schengen nu se va produce pe 4 decembrie, la Consiliul JAI. Care e noul termen

Aderarea României la Schengen nu va fi supusă la vot pe 4 decembrie, data când are locul Consiliul JAI, care are pe ordinea de zi și acest subiect, arată surse politice.

Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost arestat în Franța
Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, a fost arestat în Franța

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța, alături de alte 40 persoane suspectate că ar avea legături cu un cult internațional de yoga.