(P) ASUS Vivobook 16X OLED (K3604): fii pregătit să învingi lumea

adv

ASUS Vivobook 16X OLED (K3604) se dovedește a fi alegerea perfectă pentru cei în căutarea unui partener de încredere în ceea ce privește productivitatea, dar în același timp își doresc și mobilitate sporită.

Acest laptop este capabil să gestioneze cu ușurință sarcini complexe, fiind în același timp versatil, cu un design prietenos și un ecran OLED viu colorat ce oferă o experiență vizuală de excepție.

ASUS Vivobook 16X OLED (K3604) este un laptop special care combină în mod simbiotic eleganța cu performanța, oferind în același timp o experiență senzorială specială datorită ecranului cu tehnologie ASUS Lumina OLED ce dezlănțuie puterea de procesare impresionantă de care sunt capabile procesoarele Intel Core din generația a 12-a.

Un ecran ASUS OLED desprins din realitate

Sunt multe de spus despre ASUS Vivobook 16X OLED (K3604), încă nimic nu impresionează mai mult ca ecranul său cu tehnologie ASUS Lumina OLED și rezoluție 4K+ (3840 x 2400 pixeli), oferind un aspect 16:10 pentru mai mult spațiu vertical în aplicațiile de productivitate. Cele trei margini NanoEdge contribuie la obținerea unui raport ecran-corp de 86.73%, furnizând, astfel, un spațiu generos de vizualizare fără a mări dimensiunile exterioare ale carcasei.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Cu o fidelitate incredibilă a culorilor, validată PANTONE pentru a acoperi spectrul cinematografic DCI-P3 folosit în studiourile de la Hollywood și o luminozitate pură de 600 niți în modul HDR, ecranul te impresionează cu un contrast de peste 1.000.000:1 și un timp de răspuns instantaneu de doar 0.2 milisecunde, garantând afișarea imaginilor în mișcare cu o claritate desăvârșită.

Design prietenos cu utilizatorul și durabilitate legendară

Când vorbim de un laptop complet, performanța este doar unul dintre aspectele importante. De aceea, designul durabil și prietenos cu utilizatorul fac ca experiența de utilizare a laptopului ASUS Vivobook 16X OLED (K3604) să fie una plăcută și fără efort. Balamaua cu deschidere la 180 de grade facilitează partajarea conținutului, iar scutul de confidențialitate al camerei web și senzorul de amprentă integrat în touchpad asigură securitate ridicată și, totodată, permite autentificarea rapidă.

Cu o tastatură proiectată pentru confort maxim, cu taste de dimensiune completă și un touchpad ergonomic, acest laptop îți oferă o experiență de tastare plăcută în timpul ședințelor lungi de lucru. La acest lucru contribuie distanțarea tastelor la 19.05 mm și utilizarea unor capace ușor adâncite cu 0.2 mm care se mulează perfect pe forma vârfului degetelor.

La doar 1.6 kg și cu o grosime de 17.9 mm, ASUS Vivobook 16X OLED (K3604) este un portabil ușor de transportat, iar certificarea militară US MIL-STD-810H pe care a obținut-o după nu mai puțin de 12 metode de testare cu un total de 26 de proceduri dure confirmă durabilitatea sa. Aceste caracteristici sunt combinate cu măiestria designului capacului metalic și cu deja iconicele dungi de avertizare, contribuind la obținerea unui aspect distinctiv pe care îl vei aprecia cu siguranță.

Performanță pentru orice situație

Performanța remarcabilă a laptopului ASUS Vivobook 16X OLED (K3604) este garantată de procesorul Intel Core i7 de generația a 12-a care oferă viteză și fluiditate în toate tipurile de activități, fie că este vorba de sarcini complexe de productivitate sau de simpla petrecere a timpului liber. Memoria RAM de 16 GB și SSD-ul PCIe 4.0 de 512 GB contribuie la obținerea timpilor rapizi de pornire, în timp ce de accesul instantaneu la datele tale din cloud se ocupă placa de rețea wireless care suportă cel mai nou standard de conectivitate WiFi 6E.

Alege să îți depășești așteptările cu acest cadou bine meritat deoarece în luna decembrie ASUS Vivobook 16X OLED (K3604) este disponibil la prețuri promoționale în diverse configurații direct în magazinul oficial eShop ASUS România.

Articol recomandat de sport.ro
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități

Timp de 4 luni, Kaufland a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul “Caravana A.C.C.E.S.”.

(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro pentru demararea construcției campusului medical de la Marie Curie.

(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil
(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil

În cadrul programului de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat, în magazinele Auchan, s-au colectat până în prezent 1 milion de litri de ulei, evitându-se astfel aruncarea necorespunzătoare a acestuia și poluarea mediului înconjurător.

Recomandări
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro

La alegerile din 9 iunie, România își va vota primarii și europarlamentarii. 542 de candidați se luptă pentru cele 33 de posturi de la Bruxelles.  

Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje
Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje

”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    

De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului
De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului

Nava care s-a scufundat sâmbătă la 50 de kilometri în larg de Sfântu Gheorghe a fost lovită chiar de ambarcațiunea care a ajutat la salvarea echipajului.