(P) ROG Ally: o consolă portabilă de gaming care nu face compromisuri

p

Anul acesta, seriile de produse ASUS Republic of Gamers s-au extins cu o nouă categorie - ROG Ally, o consolă portabilă de gaming care poate rula jocuri AAA la rezoluție Full HD.

ROG Ally este un dispozitiv incredibil de puternic, echipat cu procesorul AMD Ryzen Z1 sau Z1 Extreme special conceput pentru jocurile compatibile cu sistemul de operare Windows 11.

Proiectată pentru cei care iubesc gamingul și își doresc o consolă portabilă care să le ofere calitate și versatilitate când călătoresc, fiind un produs revoluționar extrem de performant care redefinește conceptul de consolă de jocuri portabilă, ROG Ally este cadoul ideal de Crăciun.

Bucură-te de jocurile tale favorite oriunde te afli

ROG Ally este prima consolă portabilă care vine cu sistemul de operare Windows 11 instalat din fabrică. Ce înseamnă asta? Că vei putea accesa orice joc compatibil Windows 11 și te vei bucura de o performanță uimitoare și o grafică superbă, indiferent de genul preferat. Procesorul AMD Ryzen din seria Z1 și chip-ul grafic bazat pe RDNA 3 îți permit să rulezi orice joc la rezoluție Full HD, fără a sacrifica fluiditatea cadrelor afișate.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Ecranul tactil de 7 inch cu tehnologie IPS cu unghiuri largi de vizualizare și cu rată de împrospătare de 120 Hz compatibil cu FreeSync Premium adaugă o experiență vizuală clară și fără sacadări deranjante în mijlocul acțiunii.

Te poți distra ore în șir datorită formei ergonomice și greutății reduse de numai 608 grame a consolei, indiferent dacă te joci în timpul deplasărilor, dacă te conectezi la un televizor pentru o experiență de gaming tip consolă de sufragerie sau dacă alegi să beneficiezi de putere sporită prin conectarea unei plăci video externe ROG XG Mobile. Aceasta poate fi echipată cu un GPU pentru laptop NVIDIA RTX 4090, atingând, astfel, un nivel de performanță comparabil cu un computer mult mai voluminos, fără dezavantajele asociate.

Designul ergonomic al consolei pune toate butoanele la îndemâna jucătorilor, oferind o manevrabilitate excelentă și facilitând navigarea pe desktop-ul Windows, împreună cu opțiunea convenabilă de a utiliza ecranul tactil. Iar aplicația ROG Armoury Crate SE, o ediție special dezvoltată pentru Ally, îți permite personalizarea setărilor de joc, a iluminării Aura Sync și a funcțiilor butoanelor consolei după propriile preferințe.

Performanțe care rivalizează cu multe sisteme dedicate de gaming

Un microprocesor AMD Ryzen din seria Z1, o variantă special dezvoltată pentru dispozitivele portabile de gaming, construit pe arhitectura Zen 4 (CPU) și grafică RDNA 3 cu 4 unități GPU (12 în varianta Z1 Extreme) alimentează consola ROG Ally. Acest procesor oferă un nivel de performanță similar unui sistem desktop, puterea de calcul disponibilă fiind mai mult decât suficientă pentru a rula fără probleme atât titluri AAA, cât și producții indie. Pentru a oferi o experiență de joc inedită, vin în completare memoria RAM de 16 GB care rulează la 6400 MHz și cei 512 GB de spațiu de stocare intern care poate fi mărit folosind carduri microSD UHS-II dacă este necesar.

Cu ROG Ally ai libertatea și flexibilitatea de a te juca pe o consolă portabilă care rulează Windows 11 fără a renunța la calitatea grafică sau la varietatea jocurilor pe care le poți instala și rula.

Componentele interne ale consolei sunt menținute la o temperatură ideală datorită sistemului de răcire avansat numit Zero Gravity care se adaptează la orice poziție a consolei, garantând o eliminare eficientă a căldurii, indiferent de felul în care preferi să te joci și de puterea pe care o aloci APU-ului AMD, valoare care poate urca până la 30 Watti. Acesta este format din două ventilatoare și un radiator cu lamele foarte subțiri și conducte de căldură cu un coeficient de fricțiune mare.

Pentru a te putea bucura la maximum de noua consolă ROG Ally (RC71L), ASUS oferă o versiune de probă de 90 de zile a Xbox Game Pass la achiziționare, oferindu-ți acces la o bibliotecă impresionantă de titluri pentru toate gusturile pe care le poți instala și juca în mod gratuit.

Consola ROG Ally este disponibilă la prețuri speciale, în luna decembrie, prin partenerii autorizați ASUS.

Articol recomandat de sport.ro
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități

Timp de 4 luni, Kaufland a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul “Caravana A.C.C.E.S.”.

(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro pentru demararea construcției campusului medical de la Marie Curie.

(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil
(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil

În cadrul programului de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat, în magazinele Auchan, s-au colectat până în prezent 1 milion de litri de ulei, evitându-se astfel aruncarea necorespunzătoare a acestuia și poluarea mediului înconjurător.

Recomandări
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro

La alegerile din 9 iunie, România își va vota primarii și europarlamentarii. 542 de candidați se luptă pentru cele 33 de posturi de la Bruxelles.  

Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje
Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje

”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    

De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului
De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului

Nava care s-a scufundat sâmbătă la 50 de kilometri în larg de Sfântu Gheorghe a fost lovită chiar de ambarcațiunea care a ajutat la salvarea echipajului.