(P) ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402): eleganță sofisticată, performanță care te uimește

p

Fiecare generație Zenbook rafinează liniile de design ale predecesorilor, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie remarcabilă de ultraportabile încă de la debutul primului model.

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este încă un produs inovator datorită designului distinct al capacului inspirat de măiestria Kintsugi și, totodată, este un Zenbook veritabil datorită aspectului elegant, minimalist, dar, în același timp sofisticat, care te lasă fără cuvinte.

Dacă nu ai găsit încă o idee de cadou de Crăciun, îți recomandăm să alegi anul aceasta un ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402). Vei descoperi un portabil premium construit pe principiile filosofiei orientale Zen, un produs îndrăzneț care împinge limitele posibilului nu doar din punct de vedere ale esteticii, dar și din punct de vedere al performanței și portabilității, caracteristici fundamentale într-un ultraportabil care nu face compromisuri.

ASUS OLED: un cinematograf cu ecran spectaculos direct în mâinile tale

Componenta care atrage privirile este, fără urmă de îndoială, ecranul cu diagonală de 14 inch cu tehnologie ASUS OLED (Organic Light Emitting Diode). Acesta este un panou NanoEdge cu margini aproape invizibile care oferă, astfel, un raport ecran-corp de 90%, contribuind la crearea acestui aspect compact, minimalist. Rezoluția 2.8K și raportul de aspect 16:10 asigură o suprafață de lucru surprinzător de mare pentru un panou de 14 inch.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Nu doar atât, dar fiecare model este validat PANTONE din fabrică, garantând o precizie exemplară a culorilor care satisface exigențele din mediile de lucru profesionale. Prezența certificării VESA DisplayHDR True Black 500 și capacitatea de a reda integral cele peste 1.07 miliarde de culori ale spațiului de culoare DCI-P3 îți garantează că vei putea viziona filmele și serialele preferate la calitate de cinematograf.

Succesiunile rapide de imagini în mișcare sunt afișate fără întreruperi sau sacadări datorită ratei de împrospătare a ecranului, de 90 Hz, la care contribuie și timpul de răspuns ultra-rapid de doar 0.2 milisecunde.

Experiența multimedia este balansată de prezența sistemului audio certificat de experții de la Harman Kardon și prin prezența amplificatorului Smart Amp care permite atingerea unui volum sonor cu 350% mai ridicat, fără distorsiuni, atrăgând mult râvnita certificare Dolby Atmos.

Design sofisticat, compact, perfect balansat de linii îndrăznețe

ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) reprezintă perfecțiunea portabilă, cântărind doar 1.39 kilograme datorită carcasei de doar 16.9 mm grosime și se remarcă prin designul orientat către utilizator, acesta putându-se autentifica rapid prin simpla atingere a senzorului de amprentă camuflat în butonul de pornire.

Printre noutățile acestui model menționăm tastatura ASUS ErgoSense și touchpad-ul ASUS NumberPad 2.0, ambele reproiectate pentru confort, ridicând interacțiunea umană cu tehnologia la cel mai înalt și intuitiv nivel.

Toate acestea sunt atent împachetate într-un design modern, sofisticat, cu un capac cu linii inspirate din arta japoneză a reparației obiectelor ceramice Kintsugi. ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este disponibil în două culori distincte: Aqua Celadon, o nuanță subtilă de verde pal care simbolizează puritatea, și Ponder Blue, o culoare mai închisă care proiectează înțelepciune și introspecție.

Performanță fără efort și conectivitate completă

Componenta principală care pune în mișcare acest incredibil ultraportabil este cea de-a 12-a generație de procesoare Intel, laptopul putând acomoda chiar și puternicul model Intel Core i7, asistat de placa grafică Iris Xe, de până la 16 GB RAM LPDDR5 la viteza de 4800 MHz, plus o unitate de stocare PCI-E NVMe 4.0 x4 care accesează datele cu o viteză instantanee de până la 6500 MB/s.

Conectivitatea este unul dintre aspectele cruciale ale unui ultraportabil, de aceea te vei putea bucura de transferuri wireless prompte grație compatibilității cu cel mai nou standard WiFi 6E. Perifericele super-rapide se pot conecta și ele la viteze de până la 40 Gbps prin conectorii Thunderbolt 4 cu mufă USB Type-C Easy Charge. Aceștia permit în același timp încărcarea rapidă a bateriei până la nivelul de 60% în doar 49 de minute. Odată încărcat, acumulatorul cu capacitate de 75 Wh poate oferi până la 18 ore de autonomie departe de priză, suficient pentru fluxuri de productivitate complexe.

Dacă îți dorești un cadou sofisticat anul acesta, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este un veritabil Zenbook care te așteaptă chiar acum să îl achiziționezi la prețuri speciale în luna decembrie direct din ASUS eShop România.

Articol recomandat de sport.ro
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități

Timp de 4 luni, Kaufland a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul “Caravana A.C.C.E.S.”.

(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro pentru demararea construcției campusului medical de la Marie Curie.

(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil
(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil

În cadrul programului de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat, în magazinele Auchan, s-au colectat până în prezent 1 milion de litri de ulei, evitându-se astfel aruncarea necorespunzătoare a acestuia și poluarea mediului înconjurător.

Recomandări
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro

La alegerile din 9 iunie, România își va vota primarii și europarlamentarii. 542 de candidați se luptă pentru cele 33 de posturi de la Bruxelles.  

Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje
Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje

”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    

De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului
De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului

Nava care s-a scufundat sâmbătă la 50 de kilometri în larg de Sfântu Gheorghe a fost lovită chiar de ambarcațiunea care a ajutat la salvarea echipajului.