(P) ASUS TUF Gaming A15 (FA507): lumea jocurilor la degetele tale

asus adevrtorial

ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este un laptop de gaming conceput pentru a oferi o performanță excepțională și o experiență de joc captivantă.  

Folosind componente de ultimă generație, un sistem de răcire performant și un design elegant și durabil, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este arma secretă de care ai nevoie pentru a domina competițiile.

Reproiectat complet față de generația anterioară, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) folosește un șasiu cu 4.5 % mai mic și te ia prin surprindere cu un design disponibil în două versiuni. Ediția Jaeger Grey oferă un design sculptat cu laser, în timp ce ediția Mecha Grey este dominată de un logo în relief. Indiferent de ceea ce vei alege, ambele opțiuni afișează cu mândrie designul inspirat de mecha al TUF Gaming în trei dimensiuni.

Performanță de neegalat în jocuri

Înainte de toate, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este un laptop de gaming rapid care îți oferă performanța de care ai nevoie în orice moment, pentru orice durată de timp. Acest lucru nu ar fi posibil fără componentele de ultimă generație. Astfel, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) poate fi dotat cu un procesor până la AMD Ryzen 9 7940HS cu 8 nuclee și 16 fire de execuție care oferă performanță de care ai nevoie atât în jocuri, cât și în scenarii de productivitate.

În configurația cea mai puternică, placa video NVIDIA GeForce RTX 4070 cu TGP maxim de 140 W oferă grafică uimitoare cu trasare realistă a razelor de lumină, permițându-ți să te bucuri de cele mai noi jocuri la setări maxime și la un număr ridicat de cadre pe secundă chiar și la rezoluție 1440p. Prezența comutatorului MUX cu NVIDIA Advanced Optimus scoate ultimul strop de performanță din chip-ul grafic, indiferent dacă utilizezi ecranul laptopului sau un monitor extern pentru rularea jocurilor preferate.

Citește și
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

Pentru afișarea fără întreruperi și artefacte vizuale supărătoare, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este dotat cu un ecran de 15.6 inch compatibil NVIDIA G-SYNC cu rezoluție fină QHD și rată de împrospătare a imaginilor de 165 Hz.

Lista componentelor este completată de memorie RAM rapidă DDR5 ce rulează la 4800 MHz și de o unitate de stocare rapidă timp NVMe PCIe Gen 4x4.

Răcire eficientă și silențioasă

Pentru a menține temperaturile sub control chiar și în timpul sesiunilor de joc intense, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este prevăzut cu un sistem de răcire performant cu două ventilatoare Arc Arc Flow cu 84 de lame și design cu grosime variabilă care crește presiunea statică și reduce, în același timp, turbulențele. Nu doar atât, dar, în timpul rulării sarcinilor ușoare, modul 0 dB de răcire ambientală te va lăsa să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Sistemul este completat de patru guri de evacuare a aerului și cinci conduce de călduri dedicate. Acest sistem de răcire eficient menține laptopul rece și silențios, permițându-ți să te bucuri de jocurile preferate.

Absolut toți parametrii de performanță și personalizare a iluminării pot fi controlați din interfața de control unificată Armoury Crate, de unde poți selecta sau crea cu ușurință propriile tale profile care ajustează automat performanța sistemului.

Dacă ești în căutarea unui laptop de gaming versatil, poți comanda ASUS TUF Gaming A15 (FA507) direct din magazinul online eShop ASUS România sau de la partenerii autorizați ASUS.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kapital Minds aduce în România 
un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare
(P) Kapital Minds aduce în România un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare

Kapital Minds, noua companie de consultanță antreprenorială, lansată pe 5 septembrie, aduce o expertiză unică pe piață, fiind singura firmă care beneficiază de experiența unui consultant certificat CEPA (Certified Exit Planning Advisor) din România.

(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc
(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc

Borsec este liderul brandurilor româneşti, fiind un brand foarte iubit și apreciat de români  

(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 
(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 

HILS Sunrise, complex rezidențial aflat în Bd Theodor Pallady 57A, este primul complex din estul Capitalei care a obținut pre-certificarea Green Homes 

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.