(P) Alege E.ON Energie România din lista instalatorilor Casa Verde Fotovoltaice 2023 și bucură-te de o soluție completă

×
Codul embed a fost copiat

Ai prins loc în programul Casa Verde Fotovoltaice? Cel mai așteptat moment pentru 87.500 de persoane, a sosit! Agenţia Fondului de Mediu (AFM) a anunțat deschiderea selecției instalatorului pentru programul Casa Verde 2023 de pe inscrierionline.afm.ro.

Este important să știi că încă există români care nu au panouri instalate deși au încheiat contracte în cadrul programului Casa Verde 2021. Tu poți evita această situație, dacă alegi un instalator validat cu experiență, istoric în piața energiei, care știi că va fi aici și peste 20 de ani.

Unul dintre instalatorii validați AFM, cu o vastă experiență și o reputație solidă în domeniul energiei, este E.ON Energie România.

5 Motive pentru care să alegi E.ON instalator validat AFM

Indiferent de locația în care vrei să instalezi un sistem fotovoltaic, E.ON vine în întampinarea ta cu o soluție avantajoasă, completă, oferind mai mult decât furnizarea și instalarea echipamentului.

1. Soluție la cheie: Dacă alegi E.ON Energie România, instalator validat AFM, pe sistemul fotovoltaic, vei beneficia de suportul experților tehnici autorizați, cu amplă experiență, pe toata durata procesului. Ei se vor ocupa de vizita în locație și evaluarea condițiilor de implementare, instalarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic ales, depunerea documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de prosumator, verificarea sistemului și a instalației electrice a acestuia, pe toată perioada contractului.  

2. Echipamente de calitate ridicată, cu garanție extinsă: Pentru că siguranța clientului este întotdeauna pe primul loc la E.ON, se folosesc doar echipamente la standarde de înaltă calitate, moderne și fiabile. Toate pachetele conțin invertoare hybrid Huawei, cu 10 ani garanție și panouri E.ON Aura cu 15 ani garanție. Acest model de panouri fotovoltaice a fost deja confirmat şi pus în circulatie în ţări precum Germania, Marea Britanie, Olanda, Italia, Suedia, Croatia, Ungaria şi România.

3. Pachete potrivite nevoii casei tale : Ai la dispoziție întreaga gamă de putere ca să alegi soluția optimă pentru casa ta. Panourile fotovoltaice instalate pot fi disponibile în configurații monofazate, trifazate și cu puteri instalate de la 3 kW la 50 kW.

4. Opțiuni de finanțare pentru contribuția proprie:poți alege cum îți este mai confortabil să achiți, fie integral, fie în rate lunare prin partenerii bancari E.ON, pentru puteri mai mari de 3 kW. Estimările E.ON sunt că îți vei recupera investiția într-o perioadă de 2-4 ani, în funcție de puterea instalată.

5. E.ON îți plătește facturile de electricitate: Fiecare kW de putere instalat îți aduce o lună fără plata facturii de electricitate. Spre exemplu, dacă alegi să îți instalezi un sistem de 3 kW, nu plăteşti primele trei facturi de consum de energie electrică. Pentru un sistem de 6 kW, E.ON îți plătește şase facturi de energie electrică şi tot aşa până la 12 facturi pentru un sistem de 12kW, toate facturile fiind în limita a 2.000 de lei.

Grăbește-te! Cu cât alegi mai repede E.ON Energie România în platforma AFM ca instalator, cu atât te vei bucura mai repede de sistemul tău fotovoltaic.  Odată completată această etapă, montajul poate începe și astfel timpul tău de așteptare se reduce semnificativ.

Experții tehnici E.ON au făcut deja peste 1.000 de vizite tehnice la clientii care au acceptat oferta E.ON, iar următorul pas pentru aceștia este instalarea sistemului fotovoltaic și producerea de energie verde pentru casa lor.

Intră pe eon.ro pentru mai multe detalii despre E.ON Solar Casa Verde, soluția dedicată programului Casa Verde Fotovoltaice 2023, sau accesează direct platforma AFM și selectează E.ON pentru instalarea sistemului tău fotovoltaic.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cele mai tari imagini de la Cupa Mondială de rugby din Franța
FOTO Cele mai tari imagini de la Cupa Mondială de rugby din Franța

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum ajutăm copiii să meargă la școală
(P) Cum ajutăm copiii să meargă la școală

Sărăcia și abandonul școlar sunt două dintre principalele probleme cu care se confruntă mult prea mulți copii.

(P) Auchan România, desemnat și în 2023 Brandul Anului în Sustenabilitate în cadrul galei Sustainability in Business
(P) Auchan România, desemnat și în 2023 Brandul Anului în Sustenabilitate în cadrul galei Sustainability in Business

Auchan Retail România a primit pentru al doilea an consecutiv recunoașterea „Brandul Anului în Sustenabilitate” în cadrul galei Sustainaibility in Business, organizată de The Diplomat-Bucharest.

(P) ROG Strix G17 G713: o experiență de gaming senzațională
(P) ROG Strix G17 G713: o experiență de gaming senzațională

Dacă îți dorești un laptop performant care oferă o experiență de gaming imersivă și care utilizează tehnologii de ultimă oră, atunci nu poți să ignori noul ROG Strix G17 (G713).

Recomandări
Cum ar putea fi calculate pensiile începând de anul viitor, când unele s-ar putea mări cu 14 procente
Cum ar putea fi calculate pensiile începând de anul viitor, când unele s-ar putea mări cu 14 procente

De anul viitor pensiile s-ar putea mări cu 14 procente. După ce a adoptat proiectul privind modificările fiscale, Executivul lucrează la noua lege a pensiilor. Proiectul a fost schițat de Ministerul Muncii și conține 3 variante ale formulei de calcul.

Alertă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de minori au fost evacuați în urma unor degajări de fum
Alertă la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. 25 de minori au fost evacuați în urma unor degajări de fum

25 de minori internați la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara au fost evacuați, miercuri seară, în urma unor degajări de fum într-o  cameră tehnică.   

România este pe ultimul loc în UE la vizitatori din străinătate. Unii străini spun că au auzit de țara noastră din întâmplare
România este pe ultimul loc în UE la vizitatori din străinătate. Unii străini spun că au auzit de țara noastră din întâmplare

De ziua mondială a turismului aflăm că suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul vizitatorilor străini.