(P) Cum să-ți renovezi casa și să economisești bani în același timp

ikea

Schimbările din casă, chiar dacă sunt foarte mici, aduc întotdeauna puțin optimism în viețile noastre. Nu trebuie să dărâmăm pereți. Reorganizarea mobilierului din camere și câteva detalii noi sunt suficiente pentru a face minuni în locuințele noastre.

Nici măcar nu avem nevoie de mulți bani. Iată câteva sugestii de schimbări, care includ câteva piese de mobilier mereu atractive, la prețuri accesibile.

IKEA este poate primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la opțiuni accesibile la preț de mobilare a casei. Vestea bună este că oferta lor de produse este chiar mai accesibilă acum: începând cu 1 octombrie, unele dintre cele mai bine vândute produse IKEA sunt disponibile la prețuri cu până la 20% mai mici. Așadar, am intrat pe site-ul IKEA și am găsit mai multe opțiuni accesibile la preț, care pot îmbunătăți aspectul locuinței, pe care le împărtășim cu voi mai jos

Alege piese versatile

Etajerele KALLAX reprezintă unele dintre cele mai versatile piese de mobilier IKEA. Sunt disponibile în multe mărimi și culori și se potrivesc pentru fiecare cameră a casei tale, putând îndeplini mai multe roluri deodată. Cu ajutorul unei astfel sistem simplu și elegant de rafturi, poți crea un spațiu de stocare rafinat, unde poți păstra cărți, dispozitive, pahare, vase de designer pe care le-ai colectat de-a lungul anilor și nu numai.

De asemenea, poți folosi etajerele ca elemente separatoare, pentru acele situații când dorești să creezi două spații funcționale într-o singură cameră. Poți renunța la ideea de perete sau mobilier masiv și să optezi în schimb pentru un element separator care să ofere senzația de aerisire, fluiditate, spațiu și lumină. Etajerele KALLAX nu doar că sunt utile, dar adaugă un plus estetic oricărei camere din casă, de la hol până la domitor.

Citește și
Avertismentul lui Warren Buffett cu privire la inteligența artificială. Ce a prezis mogulul investițiilor

Transformă dormitorul într-un loc mai confortabil

Dacă întrebi orice expert în wellness care sunt pașii simpli pe care îi poate face oricine pentru reîmprospătarea sănătății și productivității, un anumit răspuns se repetă din nou și din nou: puterea restaurativă a somnului. Și bineînțeles, un pat și o saltea bune sunt esențiale pentru un somn odihnitor.

Există un pat care pare să apară cel mai des în revistele de decorațiuni interioare, iar acela este cadrul de pat MALM de la IKEA. Design-ul său simplu, dar puternic, îl face să fie decorul ideal pentru orice lenjerie de pat, de la cele complet albe la cele cu diferite combinații de culori.

Mulțumită cadrului înalt de pat poți sta confortabil în pat – dacă pui câteva perne de care să îți rezemi spatele, ai deja un loc confortabil pentru a citi sau a te uita la TV. Dacă ai nevoie de spațiu de depozitare adițional pentru așternuturile de păr, poți adăuga cutiile de depozitare pe roți MALM.

Alege piese pe care le poți personaliza

Pentru a te bucura de căldura sufrageriei, ai cu siguranță nevoie de o canapea confortabilă. Dar doarte important este și să găsești o variantă ce poate fi personalizată, astfel încât să se încadreze perfect în spațiul aflat la dispoziție. Dacă alegi seria de canapele modulare KIVIK, vei putea să personalizezi centrul sufrageriei tale și să te bucuri de acesta în compania unui film bun, a unei cărți, a familiei, a prietenilor și nu numai.

Setul de canapea KIVIK va rezista cu brio la toate reuniunile călduroase din această toamnă, întrucât conține spumă cu memorie, ce se adaptează formei corpului și oferă sprijin. Partea bună este că include și cotiere joase, pe care te poți așeza, plinte cu spații de depozitare în care poți păstra garderoba de vară, dar și șezlonguri pe care le poți plasa în stânga sau dreapta canapeliei și să le schimbi oricând dorești.

Iar acum, amprenta finală: atunci când te plictisești de culoarea canapelei tale, poți înlocui oricând materialul textil cu unul nou și să reîmprospătezi astfel aspectul întregii sufragerii – pentru că, așa cum știi, cea mai ușoară metodă de a-ți aranja căminul astfel încât să se asorteze cu anotimpul de afară o reprezintă textilele.

Nu-i uita pe cei mici

Pentru copii, a avea o cameră numai a lor – un loc unde se pot simți regi – este cu siguranță una dintre cele mai bune părți ale procesului de creștere. Înveselește-i pe cei mici cu un set colorat din colecția MAMMUT de mobilă pentru copii – scaunele și tabla asortate, în culori vii, le vor transforma dormitorul într-o oază de bucurie și creativitate. Acest set este recomandat dacă cei mici preferă să se joace în sufragerie, iar din moment ce este făcut din plastic durabil, poate fi folosit și în exterior, în timpul lunilor de vară. Recipientele colorate reprezintă și ele adiții foarte accesibile, care pot fi folosite pentru a stoca creioane și stilouri, astfel încât să rămână biroul ordonat.

Decorarea căminului tău cu un buget restrâns poate fi o provocare, dar este posibilă. Chiar dacă în jurul nostru, prețurile sunt în creștere, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la proiectele tale de renovare interioară. Toate produsele menționate mai sus fac parte din portofoliul IKEA de mulți ani și sunt apreciate pentru simplicitatea lor, natura practică, eleganța și prețul accesibil. Așa că dacă ești pasionat de amenajări interioare sau pur și simplu ai vise mari, dar bugetul mai modest, descoperă oferta noastră de produse cu prețuri până la 20% mai mici, pe site-ul IKEA.

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

Recomandări
Cum a decurs Învierea Domnului în bisericile din țară. „Învierea înseamnă lumină, înseamnă să fim mai buni între noi”
Cum a decurs Învierea Domnului în bisericile din țară. „Învierea înseamnă lumină, înseamnă să fim mai buni între noi”

Bisericile din toată țara au fost pline de credincioși care au primit lumina sfântă - acel miracol al Învierii care ne amintește în fiecare an că nu suntem singuri.

Bisericile din București au fost neîncăpătoare pentru cei care au venit să ia lumina sfântă. ”Simt că sunt binecuvântată”
Bisericile din București au fost neîncăpătoare pentru cei care au venit să ia lumina sfântă. ”Simt că sunt binecuvântată”

A fost acea noapte din an în care creștinii ortodocși, dar și cei greco-catolici, au privit cu bucurie spre cer, de unde au primit vestea cea mare. Hristos a Înviat!  

Cum a apărut Putin la slujba de Înviere. Patriarhul Kirill s-a rugat pentru protejarea „granițelor sfinte”
Cum a apărut Putin la slujba de Înviere. Patriarhul Kirill s-a rugat pentru protejarea „granițelor sfinte”
Vladimir Putin a participat la slujba de Înviere, alături de zeci de credincioși din Moscova. Slujba a fost oficiată de capul Bisericii Ortodoxe din Rusia, patriarhul Kirill, un susţinător fervent al liderului rus şi al războiului său în Ucraina.