Un deputat cere INCHISOAREA pentru profesorii care predau educatie sexuala. "Cine garanteaza ca nu au aplecare spre baietei?"

Ultimul update: Vineri 22 Iulie 2016 07:26
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2016 16:46
Categorie: Politic
educatie sexuala

Un parlamentar PSD a depus un proiect de lege prin vrea sa protejeze inocenta copiilor aruncandu-i dupa gratii pe dascalii care tin ore de educatie sexuala de unde "copilele pleaca rusinate".

Social-democratul Ninel Peia a initiat un proiect de lege “pentru inocenta copilariei”, “privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui”. Pe scurt, cadrele didactice care vor preda „informatii sau cursuri cu privire la educatia sexuala” fara acordul scris al parintilor sau tutorelui vor fi sanctionate cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda. Proiectul a fost depus miercuri, 22 iunie la Senat.

Doar ca legea este, in clipa de fata, fara obiect. Nu exista materia „educatie sexuala”, ci „educatie pentru sanatate”, care cuprinde si ore de educatie sexuala. Iar aceasta materie este optionala, ceea ce inseamna ca orele nu pot avea loc fara acordul scris al parintilor.

In expunerea de motive, parlamentarul sustine ca „sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela ca tot mai multe fetite de 11 ani merg deja la psiholog ca sa-si trateze problemele din dragoste, sau ca prin educatia sexuala predata unor copii intre sase si zece ani vor fi salvate, ulterior, vieti omenesti prin adoptarea unor solutii contraceptive corecte, in scolile copiilor nostri se introduc, pe ascuns, ponografia, prozelitismul LGBT si incitarea la punerea in aplicare a diverselor forme de sexualitate devianta.

Exista deja scoli unde copile de 10 ani pleaca rusinate de la aceste „cursuri”, sunt baieti care nu mai inteleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rau sa ai sentimente erotice pentru Ionel si nu pentru Diana. Aceste vlastare carora le dorim cele mai bune lucruri si o viata implinita, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizati de informatii care nu sunt, nu au fost si nici nu vor fi specifice unei copilarii normale, a singurei faze din viata fiecaruia care a fost binecuvantata cu miracolul inocentei.

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

Deputatul PSD ii suspecteaza si pe profesori ca ar tine astfel de ore pentru a-si sastiface pofte nefiresti: „Ultima chestiune pe care o invoc aici este legata de calitatea de pedagog a aceluia ce “preda” astfel de “lectii”, dar si de sanatatea mintala a acestuia. Cine ne garanteaza ca “dascalului” nu ii face placere sa umileasca sexual copile de 10-11 ani, sau ca are aplecari mai spre baieteii de 7 ani? Pana unde are voie sa mearga “profesorul” in “predarea” lui? Cine il evaluaza pe acesta vizavi de trairile lui sexuale? Daca “profesorul” considera anumite practici sexuale deviante drept normale, cum il oprim sa nu le prezinte in mod incantator micutilor din auditoriu? Care sunt limitele normalitatii sexuale a profesorilor? Cum ne punem la adapost copiii de abordari perverse sau hartuire sexuala la astfel de “cursuri”?

educatie sexuala Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Dezbatere cu scandal intre parinti si Ministerul Educatiei, pe marginea noii programe scolare. Ce modificari ar putea aparea

Dezbatere cu scandal intre parinti si Ministerul Educatiei, pe marginea noii programe scolare. Ce modificari ar putea aparea

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

Cum arata o lectie de educatie sexuala in cele 2000 de scoli care au acceptat materia optionala

"Avem nevoie de un Minister al Educatiei, nu al Virginitatii Nationale". Scandal intre ONG-uri pe tema unei noi ore in scoli

klaus iohannis

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu vicepreședintele Băncii Mondiale pentru Europa și Asia Centrală

Comisiile parlamentare au început dezbaterile asupra bugetului de stat pe 2018

Victor Ponta: De ce ai nevoie de şedinţă comemorativă ca să votezi nu ştiu ce?

Traian Băsescu: „Incompatibilitățile primarilor și parlamentarilor, șterse cu buretele”

Noul statut al magistraților și modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputaților

Băsescu nu mai crede în sinceritatea protestelor din Piața Victoriei. Mesajul pentru ONG-uri

tariceanu

Tăriceanu, mesaj pentru protestari: ”Corupţia poate să ucidă chiar pe cei care strigă sloganurile astea”

Președintele Iohannis merge în Parlament, la ședința solemnă organizată în memoria Regelui Mihai

Dacian Cioloș: ”Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic”

Carmen Dan: Siguranța începe să fie o problemă care tinde să se agraveze dacă nu luăm măsuri

Tudose, la Belgrad: ”Integrarea Serbiei în UE o fac România-Grecia-Bulgaria prin infrastructură comună”

Tudose, despre atacurile asupra poliţiştilor: ”Lucrurile sunt scăpate de sub control”