Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Aterizarea perfecta realizata de pilotul avionului a fost filmata!

60249059
Embed:

Din inregistrarile video se poate remarca faptul ca pilotul a reusit sa realizeze o aterizare de nota 10. De altfel, comentariile celor care au filmat spun totul.


Aeronava, care apartine companiei Carpatair, a survolat orasul aproximativ o ora si jumatate. Pilotii au ramas atat de mult in aer, pentru ca au incercat sa consume combustibilul din rezervor, ca sa nu se produca vreo explozie la aterizare.

Intre timp, au cerut turnului de control sa imprastie spuma pe pista. Au fost 90 de minute de spaima si neliniste, cu final deschis. Nimeni nu putea sa spuna cum se va incheia totul. Nici echipele de urgenta, mobilizate la sol, nici pilotii din cabina.

In cele din urma, avionul a aterizat fortat si nimeni nu a fost ranit.

Vezi primele imagini cu avionul, pe burta, imediat dupa aterizarea fortata!

Asculta conversatia dintre pilotul avionului Carpatair si turnul de control

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Februarie 2009
  • 101 Comenteaza
Citeste mai multe despre: accidente aviatice,

Comentarii(101)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61797608
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed