Vezi primele imagini cu avionul, pe burta, imediat dupa aterizarea fortata!

28-02-2009 00:00


Avionul apartinand companiei Carpatair a aterizat fortat pe aeroportul din Timisoara, dupa o ora si jumatate de incercari esuate.


AI IMAGINI CU AVIONUL IN AER, IN TIMP CE EFECTUA MANEVRELE PENTRU ATERIZARE? TRIMITE-LE PE WWW.STIRILEPROTV.RO SI VOR FI DIFUZATE IN CADRUL PROGRAMELOR DE STIRI.

Niciunul dintre cei 51 de pasageri si membri ai echipajului nu au fost raniti si niciun pasager nu a intrat in stare de soc.

Reprezentantii aeroportului din Timisoara au declarat imediat situatie de urgenta, iar la fata locului au fost mobilizate mai multe ambulante si zece autospeciale.

Aeronava a aterizat fortat pe un covor de spuma ignifuga, pentru evitarea unui incendiu. Aceasta ar fi fost in stare foarte buna, dar o ancheta a Ministerului Transporturilor va stabili de roata de bot nu a iesit atunci cand pilotii au dat comanda.

Aeroportul International Arad este pregatit sa preia intreg traficul aerian din Timisoara, in cazul in care pista pe care a aterizat fortat o aeronava Carpatair nu va fi degajata in urmatoarele ore. Click aici pentru imagini.

Cursa Carpatair care a avut probleme la roata din fata inainte de aterizarea pe aeroportul din Timisoara a aterizat cu bine sambata, la ora 9:44, iar toti pasagerii sunt in siguranta. 

Autoritatile au fost pe faza in cazul aterizarii fortate de la Timisoara! Niciunul dintre cei 51 de pasageri si membri ai echipajului nu au fost raniti si niciun pasager nu a intrat in stare de soc.

Care sunt manevrele in caz de probleme la trenul de aterizare, pentru ca misunea pilotului sa se soldeze cu un succes? Click aici pentru o demonstratie virtuala.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57