Interlopul-politist! Eugen Preda este salariat al Ministerului de Interne!

×
Codul embed a fost copiat

Suntem in tara interlopilor, care nu se mai razboiesc in casele lor sau pe strazi, ci in mall-uri pline de oameni.

Un astfel de centru comercial, din Bucuresti, s-a transformat sambata seara intr-un camp de batalie: pe de-o parte clanul Preda, iar pe de alta, agentii de paza ai magazinului. La mijloc - clientii nevinovati.

S-au golit sprayuri paralizate, s-au infipt cutite si s-au dat bate. Iar la un moment dat, o vanzatoare a fost luata prizoniera de unul dintre luptatori. Acum, patru dintre atacatori sunt retinuti. Nu este insa ceva nou pentru ei. Au mai fost incatusati si apoi eliberati, pentru ca, ati ghicit, nu sunt un pericol social.

Eugen Preda, liderul clanului implicat in atacul de la mall, ca o ironie, figureaza ca salariat al Ministerului de Interne, pe functia de agent de politie. Asta ca o recunostinta pentru meritele sale sportive - este legitimat la clubul Dinamo Brasov si a fost de patru ori campion mondial la karate.

Politistul-lider de clan a condus batalia pe care "locotenetii" sai au purtat-o in Plaza Romania cu agentii de paza. Mai intai in parcarea centrului comercial, apoi inauntru. Au dat si cu batele, si cu cutitele.

Citește și
Carabinieri
Italienii vor capetele romanilor!
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Sute de clienti aflati in acel moment in mall au fost martorii scenelor violente, care au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinelor. Cei mai multi dintre martori au incercat sa fuga din calea razboinicilor. Unii dintre bucurestenii aflati in cinematograful din mall au fost evacuati chiar in timpul filmului, fara sa stie ce se intampla.

Niciul dintre vizitatori nu a fost ranit, dar o vanzatoare a fost in mare pericol: liderul interlopilor a navalit intr-un magazin si a imobilizat-o, spunand ca ii va face rau daca nu il lasa in pace agentii. Femeia a scapat si a fost evacuata impreuna cu toti clientii mall-ulului.

Trei agenti de paza au fost raniti si au primit ingrijiri medicale pe loc. In cealalta tabara, tot trei victime, insa acestea au ajuns la spital.

Trei dintre membrii clanului Preda si-au petrecut noaptea in ancheta, la Politie. Au fost retinuti sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si vatamare corporala.

Seful lor, Eugen Preda, s-a plans ca este grav ranit si a fost dus peste noapte la Urgente. Investigatiile medicale arata ca temutul interlop nu are nimic, insa medicii au repetat testele si analizele, inainte de a-l da din nou pe mana politiei.

Preda este considerat principalul vinovat si stie ca acum, poate nu va mai scapa ca in vara trecuta. Atunci, dupa alte doua scandaluri similare - dintre care unul in acelasi mall - a avut parte de clementa judecatorilor, care au refuzat sa il aresteze, pe motiv ca nu prezinta pericol social.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Vezi faptele de
Vezi faptele de "vitejie" ale clanului interlop condus de Eugen Preda!

Seria batailor la mall-ul din Drumul Taberei a inceput in iulie 2008, cu membrii aceleiasi grupari in rolurile principale.

Italienii vor capetele romanilor!
Italienii vor capetele romanilor!

Nu se putea un moment mai prost pentru un incident sangeros, cu romani pe lista suspectilor. Doi compatrioti de-ai nostri sunt interogati de politie, in legatura cu moartea unui italian gasit transat, intr-o valiza.

Liderul clanului interlop Preda, retinut dupa scandalul de la Plaza Mall!
Liderul clanului interlop Preda, retinut dupa scandalul de la Plaza Mall!

UPDATE - Patru barbati, printre care liderul unui clan interlop, Eugen Preda, au fost retinuti de politistii Sectiei 22 din Capitala, dupa ce ar fi provocat un scandal in mall-ul bucurestean.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.