Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Spectacol de snooker la Cluj! Campionii mondiali John Higgins si Ken Doherty versus jucatori romani

Campionii mondiali John Higgins si Ken Doherty versus jucatori romani. Spectacol de snooker la Cluj

Campionii mondiali John Higgins si Ken Doherty deschid sezonul snookeristic asteptat la Cluj-Napoca in 2016. Cei doi campioni sustin vineri un meci demostrativ pentru clujeni si pregatesc frameuri si cu doi jucatori romani.

In 4 martie, la Sala Sporturilor Horia Demian joaca The Wizard of Wishaw si Crafty Ken cu Druta Lorin si Claudiu Ilea, cei mai buni doi jucatori ai cupei care a strans la Cluj weekendul trecut 16 jucatori din toata tara, miza acestora fiind sansa de a juca un frame cu un campion mondial.

Evenimentul va fi prezentat de Marius Ancuta, unul dintre cei mai buni comentatori de snooker din Romania, o voce documentata si profesionista a Eurosport-ului si arbitrat de Alex Crisan, arbitrul roman prezent la cele mai prestigioase competitii ale snookerului mondial.

Incepand cu anul 2011, cand a intrat in lumea World Snooker, si pana in prezent, Alex Crisan a arbitrat zeci de competitii si toate numele grele ale snookerului: Steve Davis, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Shaun Murphy, Stuart Bingham, John Higgins, Ken Doherty, Ding Junghui si multi altii. Practic, nu a fost jucator din circuitul profesionist pe care Alex sa nu-l arbitreze.

“Prezenta celor doi campioni la un interval atat de scurt dupa vizita lui Ronnie si a campionului mondial in exercitiu, Stuard Bingham, confirma faptul ca Romania ajunge, desi tarziu, in atentia lumii snookeristice. Ceea ce Eurosportul a sadit in sufletul romanilor, in aceste vremuri infloreste. Felicit din inima sectorul privat ce a hotarat sa se implice in raspandirea fenomenului si in tara noastra.” spune Marius Ancuta.

Biletele pentru meciul demonstrativ sunt disponibile online pe Biletmaster.ro (bit.ly/Bilete_Snooker), la casa de bilete a Teatrului National, in Iulius Mall si la Snooker Club Cluj, sau in ziua evenimentului la Sala Sporilor.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 3 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, snooker, meci, campioni,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed