Scandalul "Gimmy" de pe Facebook se lasa cu plangere penala. Ania Blajan si Liviu Alexa nu cedeaza

Ania Blajan si Liviu Alexa

Un mesaj nepotrivit, postat pe pagina unui utilizator de Facebook a starnit valva in tot internetul romanesc. S-au format doua tabere care isi sustin fervent parerile. Acum insa, scandalul prinde iz penal.

Este vorba despre conflictul aparut vineri, cand Ania Blajan, o tanara din Cluj, a postat pe contul sau de Facebook raspunsul dat de patronul salii de fitness pe care obisnuia sa o frecventeze, la rugamintea acesteia de a nu-i mai trimite SMS-uri de promovare.

Ania Blajan le-a scris celor de la Gimmy pe Facebook in urma unor sms -uri primite: "Daca tot trimiteti sms-suri automate si enervante si in weekend macar faceti asta dupa ora 12. Multumesc", iar raspunsul celor de la Gimmy a fost cel care a aprins scandalul: "Daca tot esti atat de tare sa le numesti sms-uri enervante, atunci te scutim definitiv de ele. De azi ai acces interzis la Gimmy. Dormi linistita pe scaunul de la WIP. sau, daca tot e sa ne uitam la posturile tale de pe facebook, fa-ti o laba".

De aici insa, cei doi protagonisti au devenit repede "vedete" in programele de stiri ale televiziunilor si in tot mediul online.

Citește și
fotografii publicate fara acordul pacientelor, sani - 1
Scandal in SUA. Un medic a publicat poze cu sanii pacientelor fara ca acestea sa stie. GALERIE FOTO
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Ania Blajan a primit foarte multi suporteri, iar contul sau de Facebook a inregistrat valori de trafic record. La fel si cel al lui Liviu Alexa, patronul salii de fitness Gimmy Gym din Cluj, care ar fi autorul raspunsului "hulit" de toata presa romanesca si de admiratorii Aniei de pe internet. 

Acesta din urma a postat apoi pe bligul sau un articol in care prezinta intregul scandal ca fiind inventat, cu scopul vadit de promovare a salii de fitness pe care o conduce.

Liviu Alexa aduce si probe in sprijinul teoriei sale: cateva discutii pe care le-a avut pe Facebook cu Ania Blajan, sub pretextul ca ea ar fi venit cu ideea.

CamANIA anului pe social media, isi intituleaza acesta articolul.

"Pe Ania Blajan o stiu de cateva luni, dar am interactionat mai mult cand ne-a devenit clienta la Gimmy. Aniei ii place sa fie in centrul atentiei, dar o si merita. E o persoana pe care unii o considera mai ciudata, dar eu cred ca e mai degraba introvertita. In schimb, are idei.

Stia de campania pe care o duc impotriva clientilor nesimtiti si mi-a propus o nebunie: sa incercam sa vedem daca ne iese de un viral. (...) Nici chiar eu nu as fi crezut ca o sa iasa un viral atat de puternic, practic, e printre putinele virale bitter-sweet (in afara de Rom) care au generat atata emotie si free media.

Realitatea, Antena 3, Pro TV, Can Can, Pro Sport, Click, toate au cazut in plasa intinsa de Ania si de mine. Felicitari noua! Am creat buzz, atentie, am vazut impreuna cati idioti ipocriti sunt pe Facebook, dar am vazut si puterea social media", a scris Liviu Alexa.

Acesta a prezentat drept dovada o discutie avuta cu Ania Blajan pe Facebook: "no, ne oprim? ca au sunat televiziunile si as putea sa profit de asta :))", iar Ania a raspuns: "Da. Ok, si eu ce sa zic?". Discutia a continuat, iar Liviu Alexa a adaugat: "mai cream controversa zici ca nu e adevarat hahahaha", iar Ania a replicat: "Esti nebun. Bine, te pup!".

In replica, Ania Blajan a dat chiar un comunicat de presa pe Facebook in care dezminte discutia postata de Liviu Alexa pe blog: nu este reala, a fost contrafacuta in Photoshop, spune aceasta.

"Nu m-am inteles niciun moment cu dl. Liviu Alexa sa 'inscenam' conflictul de pe mediul social Facebook; Nu am niciun interes in a atrage atentia asupra subsemnatei printr-o astfel de operatiune care a implicat in primul rand lezarea demnitatii mele prin injuriile pe care domnul Alexa mi le-a adresat atat mie, cat si familiei mele.

Nu am niciun interes de a face publicitate (pozitiva sau negativa) unei sãli de sport sau managerului acesteia.

Poza cuprinzand mesajul injurios pe care domnul Alexa mi l-a adresat a fost pubicata de mine pe Facebook fara niciun scop publicitar sau anti-publicitar si aceasta prezinta realitate in mod obiectiv", a scris Ania Blajan.

Cu alte cuvinte, desi pare greu de crezut ca o persoana de talia domnului Liviu Alexa, care este o persoana cunoscuta in mediul jurnalistic si in anumite medii de afaceri din Romania, s-ar preta la a face afirmatii injurioase si jignitoare la adresa mea si a familiei mele, acest comportament al dumnealui este cat se poate de real.

Reiterez faptul ca veridicitatea discutiilor se poate verifica in mod obiectiv, prin accesarea site-urilor de Internet si a programelor informatice specifice.

Avand in vederea faptul ca aceasta cauza incepe sa capete dimensiuni de natura penala, precum si faptului ca prin comportamentul sau abuziv domnul Liviu Alexa mi-a lezat in mod direct imaginea, demnitatea si reputatia, voi efectua toate demersurile legale in scopul tragerii acestuia la raspundere.

Citeste si:

Venirea lui Stan poate insemna finalul pentru 7 jucatori ai Stelei! Becali nu se va opune! Ei nu mai pot gresi:

L-a "MAZILIT" pe MM, promite revenirea în Ghencea si cere 75 de zile de liniste! INTERVIU Planul lui Ilie Stan pentru Steaua

Vasile Avram l-a bagat pe Mircea Sandu la belele! Declaratia data de fostul presedinte CCA care a trimis DNA-ul la usa "Nasului" 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Comentariul acestei romance a strans 1.000 de like-uri si o injuratura care a starnit scandal pe FB
Comentariul acestei romance a strans 1.000 de like-uri si o injuratura care a starnit scandal pe FB

"Daca tot trimiteti SMS-uri automate si enervante in weekend, macar faceti acest lucru dupa ora 12. Multumesc!" Acesta este mesajul destinat unei sali de sport din Cluj care a pornit o adevarata revolutie pe Facebook.

Scandal in SUA. Un medic a publicat poze cu sanii pacientelor fara ca acestea sa stie. GALERIE FOTO
Scandal in SUA. Un medic a publicat poze cu sanii pacientelor fara ca acestea sa stie. GALERIE FOTO

Chirurgul plastician, care este o femeie, a fost dat in judecata de catre cinci foste paciente pe motiv ca nu le-a cerut acceptul atunci cand a postat pe internet fotografiile cu ele dezbracate.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți
România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE, deși vaccinul e gratuit pentru fete și băieți

Dacă păstram ritmul actual vom avea nevoie de cel puțin 50 de ani de acum înainte pentru ca România să atingă rata de imunizare împotriva infecției cu HPV, recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.