Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Imagini de GROAZA trimise de oamenii blocati in nameti. Sinistrati pe autostrazi. VIDEO si FOTO

Embed:

Zeci de utilizatori ai site-ului www.stirileprotv.ro au trimis fotografii, imagini video si mesaje despre haosul provocat de ninsoarea si viscolul din ultimele 24 de ore.

Iata cateva dintre mesajele primite pe www.stirileprotv.ro:

Alina: Suntem blocati de 11 ore in apropierea localitatii Lunguletu (Dambovita), coloana de masini nu se misca deloc si nu se intrevad utilitare de dezapezire! Rupti de foame si de sete, morti de oboseala, inghetati, suntem disperati!

60544824Imagini de GROAZA trimise de oamenii blocati in nameti
60544832Imagini de GROAZA trimise de oamenii blocati in nameti
60544834Imagini de GROAZA trimise de oamenii blocati in nameti
60544809Imagini de GROAZA trimise de oamenii blocati in nameti

Ana: "Buna dimineata.Impreuna cu alte sute de masini, tatal meu este blocat de ieri seara pe centura capitalei. Au petrecut noaptea acolo si in ciuda numeroaselor apeluri facute catre 112, nimeni nu a facut nimic pana in prezent. Tot ce poate face este sa incerce sa salveze combustibilul care i-a mai ramas pentru a mentine temperatura in masina la un nivel suportabil.Nu inteleg de ce nu intervine nimeni."

Viorela Kovacs: "Parintii mei sunt blocati de mai bine de 14 ore in zona Bentu-Galbinasi, Buzau. Toate apelurile catre 112 si drumuri nationale Buzau nu au dus la nici un rezultat. Daca pana aseara la ora 23 s-a mai miscat ceva (in sensul ca au putut sa miste masina 1, 2 m - poate 1 km) de azi noapte toate utilajele s-au retras si au ramas in camp. Nu exista ambulante... nimic care sa vina in ajutorul celor care sunt blocati acolo... masini de politie au vazut prin zona pana azi noapte, tot in jur de ora 23, si apoi nimic... Va rog mult, sa spuneti asta mai departe!!!! Nu putem lasa oamenii sa moara pe camp! Daca am putea ne-am duce noi acolo sa-i ajutam...Va multumesc!"

Romania, INGROPATA in zapada. A1 inchis, 22 de drumuri nationale blocate, localitati in bezna. VEZI STAREA DRUMURILOR ACTUALIZATA!

Viscol

Alecu Mihail: "Suntem pe A1 de la km 19 la cel putin km 40 unde avem cunostinte. Stam de 11 ore si nu se misca nimic. Dati numai dn1 si buc-urziceni....pe A1 sunt sute de masini blocate si nimeni nu zice nimic de noi, nimeni nu ne intreaba nimic!".

Andreea: "De la ora 21 pana la aceasta ora 03:55 stam blocati pe autostrada Bucuresti-Pitesti. La numarul de situatii pt urgenta ni s-a spus ca sunt 3 tiruri cazute la km 18. Noi ne aflam la km 24. Este de necrezut ca de atatea ore nu s-a putut crea un culoar prin care sa se poata trece catre Bucuresti. Este inadmisibil ca fiind la 20 de km de Buc sa nu se faca nimic pt toti cei care asteptam fara mancare si apa."

Lista judetelor sub COD PORTOCALIU. Vezi PROGNOZA meteo pana duminica!

Alina: "Platim taxe, votam...suntem jenanti! Pe drumul national numarul 1 al Romaniei, o simpla zapada a dat sute de vieti peste cap! Nu mai putem ajunge acasa la copii, maine este o zi compromisa, este clar ca nu putem ajunge la birou, o simpla zapada afecteaza intreaga economie. Ne aflam totusi pe principalul drum al ttarii. E revoltator si jenant!"

Viscol

Bucur Irina: "Pe A1 sunt masini blocate la km 19 de 12 ore!!!!!! Nu e admisibil asa ceva! Asta de ce nu dati la stiri? Informati populatia!!!"

Cosmin: "De 7 ore suntem blocati dupa Gaesti spre Bucuresti"

Andrei Alexandru: "Acum 20 min a cazut un copac in zona Apusului (Militari) mai exact pe Bd Iuliu Maniu nr 170 A (in spatele Blocului).LA 112 nu raspunde nimeni..."

LISTA trenurilor intarziate sau anulate

E haos pe aeroporturile din tara. Curse aeriene anulate sau redirectionate. Situatia zborurilor

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 26 Ianuarie 2012
  • Viscol
  • zapada
  • Viscol
  • Viscol
  • zapada, masini
Citeste mai multe despre: ninsoare, viscol, zapada, blocaje, drumuri, soferi, urgenta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed