Cei 123 de pasageri din InterCity-ul deraiat preluati de alt tren. LISTA intarzierilor si anularilor

×
Codul embed a fost copiat

In acest moment, potrivit Ministerului Transporturilor, mai multe trenuri au intarzieri de pana la 240 de minute. Lista curselor anulate, in articol.

Harta Romaniei s-a colorat in portocaliu si galben, de cod. Capitala, blocata de restul tarii. Zeci de drumuri nationale inchise. Ati ramas blocati in mijlocul nametilor, aveti imagini sau povesti inedite din ultimele ore? Trimiteti-le la www.stirileprotv.ro , iar noi le vom publica!

Peste 30 de trenuri anulate, doua linii inchise, intarzieri la sosirea si plecarea din Bucuresti

19:20 Pe sectia de cale ferata Bucuresti - Fetesti se intervine cu pluguri pentru deszapezire, iar circulatia feroviara este inchisa pe ambele fire intre statiile Sarulesti si Fundulea.

14:55 Calatorii din trenul deraiat in zona Mostistea au fost preluati, joi, de alta garnitura de tren care a plecat spre Bucuresti Nord, circulatia feroviara fiind in continuare inchisa pe ambele fire intre statiile Sarulesti si Fundulea.

Citește și
Buhnici Otopeni
Zeci de curse au avut intarzieri pe Otopeni si Baneasa. Cum aratau pistele miercuri seara. VIDEO
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Potrivit Companiei Naţionale de Cai Ferate "CFR" SA, pasagerii aflati in trenul IC 852, a carui locomotiva a deraiat in apropiere de halta Mostistea au fost preluati de trenul IR 1822-1.

Ora 13.00 - Opt trenuri au inregistrat, joi, pana la ora 10.30, intarzieri intre 55 si 240 de minute din cauza viscolului si a macazelor inzapezite, informeaza site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Concret, trenul 1553 Bucuresti Nord-Buzau, din cauza viscolului si a macazelor inzapezite a inregistrat o intarziere de 65 de minute

Din cauza viscolui si a macazelor inzapezite, trenul 1653 Bucuresti Nord - Vatra Dornei are intarziere de 55 de minute, iar trenul 1667 Bucuresti Nord - Iasi de 65 de minute.

Trenul 1694 Timisoara Nord - Bucuresti Nord, din cauza ninsorii abundente de pe tronsonul Videle-Bucuresti Nord, a inregistrat o intarziere de 200 de minute.

Si trenul 1695 Bucuresti Nord - Timisoara, din cauza viscolului si a macazelor inzapezite, avea o intarziere de 70 de minute.
1824 Cluj Napoca - Bucuresti Nord, din cauza viscolului si a ninsorii abundente de pe tronsonul Videle-Bucuresti Nord, are o intarziere de 200 de minute

Din cauza viscolului si a ninsorii, trenul 594 Timisoara - Bucuresti Nord are o intarziere de 150 de minute, iar trenul 9310 Rosiori Nord - Bucuresti Nord de 240 de minute.

Din cauza vremii, 32 de trenuri au fost anulate, iar doua linii au fost inchise, in timp ce mai multe trenuri au intarzieri la sosirea si plecarea din Capitala, circulatia feroviara in zona Complexului Bucuresti Nord desfasurandu-se cu dificultate din cauza viscolului.
 

Ora 12.45 - Pe raza Sucursalei Teritoriale CF Bucuresti, traficul feroviar este ingreunat de zapada viscolita care se depune intr-un strat foarte gros peste macaze, iar functionarea acestora in zona Complexului Bucuresti Nord este posibila doar prin manevrare manuala - se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA.

Din aceasta cauza, anumite trenuri care urmeaza sa intre si sa plece din Gara de Nord sunt temporizate in statii sau asteapta in parcurs.

Astfel, sase trenuri vor intra in statia Bucuresti Nord cu intarzieri, respectiv IR 382 Sofia- Bucuresti Nord, IR 1790 Pitesti - Bucuresti Nord, R 9342 Giurgiu - Bucuresti Nord, IR 1644 Salva - Bucuresti Nord, IR 1644 Salva - Bucuresti Nord si R 3002 Brasov - Bucuresti Nord,

De asemenea, alte sase trenuri vor pleaca din Bucuresti Nord cu intarzieri, respectiv IR 382-1 Bucuresti Nord - Sofia, IR 1781 Bucuresti Nord – Curtea de Arges, IR 1655 Bucuresti Nord - Bacau, IR 1632-1 Bucuresti Nord - Constanta, IR 1582 Bucuresti Nord - Brasov, IR 1571 Bucuresti Nord - Galati si IR 14001 Bucuresti Nord - Brasov.

In prezent se intervine si cu pluguri de zapada pe anumite sectoare aflate pe sectiile CF Bucuresti - Videle - Giurgiu si Bucuresti - Urziceni, unde din cauza zapezii viscolite se formeaza suluri de zapada de aproximativ un metru, a precizat sursa citata.

Liniile Dridu - Armaseti si Ciorani - Ialomita sunt inchise, echipajele intervenind cu utilaje de deszapezire pentru redeschidere.

Din cauza inchiderii circulatiei pe linia Dridu - Armasesti si a conditiilor meteo severe de pe sectia Armasesti - Ploiesti, trenul Intercity 572 Galati - Bucuresti Nord circula pe ruta ocolitoare Urziceni - Faurei - Buzau - Ploiesti Sud - Bucuresti Nord.

Totodata, din cauza ninsorii viscolite si pentru fluidizarea traficului feroviar, joi au fost anulate trenurile Intercity 581 si 584 Bucuresti Nord - Constanta si retur, Intercity 551/556 Bucuresti Nord - Suceava si retur, Intercity 554/564 Suceava - Bucuresti Nord, Intercity 591 Bucuresti Nord - Timisoara Nord, Intercity 594 Timisoara Nord - Bucuresti Nord, Intercity 571/574 Bucuresti Nord - Galati si retur, Intercity 1637/1636 Bucuresti Nord - Brasov si retur, Regio 6422 Falciu Nord - Barlad, iar pe distanta Barlad - Tecuci circula conform graficului de circulatie, Regio 9021 Bucuresti Nord -– Pitesti, Regio 9026 Pitesti - Bucuresti Nord, Regio 6101 Faurei - Tecuci, 6102 Tecuci - Faurei, Regio 7051 Urziceni – Faurei, Regio 7052 Faurei – Urziceni, Regio 9301/9306 Bucuresti Nord – Rosiori Nord si retur, IR 1791 Bucuresti Nord - Pitesti, IR 1883 Titu – Targoviste, IR 1796 Pitesti – Bucuresti Nord, IR 1886 Targoviste - Titu, IR 1783 Bucuresti Nord – Curtea de Arges, IR 1913 Golesti – Parcul Kretulescu, IR 1885 Titu - Pietrosita, IR 1784 Curtea de Arges - Bucuresti Nord, IR 1888 Pietrosita - Titu, IR 1916 Parcul Kretulescu - Golesti, IR 1898 Golesti – Bucuresti Nord, IR 1793 Bucuresti Nord – Pitesti, IR 1790 Pitesti - Bucuresti Nord, IR 1795 Bucuresti Nord – Pitesti, IR 1792 Pitesti – Titu, R 8131 Ploiesti Sud – Slobozia Veche si R 8132 Slobozia Veche – Ploiesti Sud.

Calatorii vor fi preluati cu alte trenuri aflate in circulatie, in directiile respective. Trenurile ramase in circulatie vor fi suplimentate astfel incat sa poata prelua cat mai multi calatori.

De asemenea, joi sunt anulare si trenurile Regio de pe ruta Bucuresti Nord - P.O. Aeroportul Henri Coanda - Balotesti si retur, precum si trenurile Regio 8071 si 8072 de pe ruta Bucuresti Nord - Pantelimon Sud halta - Bucuresti Obor si retur.

Calatorii pot solicita informatii referitoare la intarzierile sau modificarile in circulatia trenurilor de calatori la statiile CFR, la telefon 021/9521

AICI puteti afla Mersul Trenurilor valabil pentru astazi si zilele urmatoare

Un tren care venea de la Constanta a deraiat

Un tren cu 123 de calatori care venea de la Constanta la Bucuresti a deraiat in zona Mostistea, intre Fundulea si Sarulesti, din cauza zapezii. Trenul Intercity 582 deraiat la Mostistea nu s-a rasturnat, doar s-a deplasat in afara sinelor, in urma accidentului linia fiind inchisa, a spus Adrian Vlaicu.

Echipele CFR vor interveni in cel mai scurt timp pentru remedierea situatiei, iar pana atunci linia va ramane inchisa, a precizat Adrian Vlaicu. Potrivit echipei de supracontrol care era in tren, nu sunt calatori raniti sau cu alte probleme, acestia fiind speriati, a mai spus Adrian Vlaicu Calatorii au ramas in vagoane pana la interventia echipelor CFR.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Romania sub zapada:12 drumuri nationale,inchise. Circulatia, ingreunata pe A2. Lista rutelor blocate
Romania sub zapada:12 drumuri nationale,inchise. Circulatia, ingreunata pe A2. Lista rutelor blocate

Autostrada Bucuresti-Constanta si 15 drumuri nationale raman inchise, potrivit reprezentantilor CNADNR.

Zeci de curse au avut intarzieri pe Otopeni si Baneasa. Cum aratau pistele miercuri seara. VIDEO
Zeci de curse au avut intarzieri pe Otopeni si Baneasa. Cum aratau pistele miercuri seara. VIDEO

Prima ninsoare serioasa din aceasta iarna a bulversat traficul aerian in Romania. Pentru siguranta lor, sute de oameni au fost blocati la sol pana cand aeronavele au fost curatate bine de gheata.

Trafic blocat, haos si masini distruse. Cum arata Capitala, dupa 22 de ore de ninsoare neintrerupta
Trafic blocat, haos si masini distruse. Cum arata Capitala, dupa 22 de ore de ninsoare neintrerupta

Se implinesc 22 de ore de cand Bucurestiul este acoperit de perdele de zapada. O ninsoare deasa cade in nestire peste Capitala, insa dincolo de bucuria celor care nu mai sperau sa vina iarna, tabloul nu este nici pe departe unul incantator.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.