FINALA ROMANII AU TALENT. CRISTIAN GOG a castigat 120.000 de euro. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Mentalistul Cristian Gog este marele castigator al sezonului 2 din "Romanii au talent". Podiumul a fost completat de Mihai Petraiche, pe locul 2, si Cristian Leana pe 3.

Cristian Gog este marele castigator al finalei "Romanii au talent", care a fost difuzata vineri seara in direct la Pro TV, el castigand si marele premiu de 120.000 de euro, dupa ce a incantat juriul si publicul cu talentul sau de mentalist.


Interviu cu fabulosul Cristian Gog: "Nici nu aveam numarul pregatit, l-am facut pentru prima data cu o zi inainte de Finala!" VIDEO

VEDETI FINALA ROMANII AU TALENT PE VOYO.RO

Dupa o finala incendiara in care toti cei 15 concurenti s-au prezentat admirabil, in urma voturilor publicului si dupa o lupta stransa, pe primul loc la "Romanii au talent" s-a clasat Cristian Gog.

Citește și
Romanii au talent
Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala "Romanii au talent"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

AFLA cine este CRISTIAN GOG, castigatorul de la Romanii au talent

Pe urmatoarele doua locuri in finala "Romanii au talent" s-au situat Mihai Petraiche si Cristian Leana, care au impresionat publicul, telespectatorii si juriul cu talentele lor deosebite.

Mihai Petraiche a starnit aplauzele tuturor prin dansul sau robowave, in timp ce Cristian Leana a inregistrat o premiera mondiala - a rezolvat trei cuburi Rubik, in conditii inedite: a lucrat cu o singura mana, legat la ochi, in timp ce un "sabotor" il uda cu o stropitoare sau ii arunca peste cuburi fulgii scosi dintr-o perna.

Ii curge rap-ul prin sange! Uite cum le da clasa un pusti de 2 ani celebrilor Dr.Dre si Jay-Z

In finala "Romanii au talent" au luptat si Lil Motion, Vasile Godja, X-treme Brothers, Radu Ionescu, Alexe "Krem" Razvan, Aset Crew, Loredana si Cristian Fieraru, BarSession, Oana Lianu, Trio Zamfirescu, Gigel Frone si No Limit.

Invitatul special al finalei "Romanii au talent" a fost Razy Gogonea, romanul care a facut senzatie cu miscarile sale la "Britain's Got Talent". Andra a incantat si ea audienta de la "Romanii au talent" nu doar ca jurat, ci si ca invitat special al emisiunii.

Gazdele show-ului au fost Pavel Bartos si Smiley.

Imagini pe care le poti vedea doar pe protv.ro si secrete din culisele "Romanii au talent". MENTALISTUL a plans cand a aflat rezultatul si REACTII "la cald"

Vedeti cateva momente VIDEO de la "Romanii au talent" AICI!

20:30 Finala "Romanii au talent" a inceput

20:35 Astazi editia 2 din "Romanii au talent" se incheie. In AUGUST insa incep preselectiile pentru cea de-a treia editie a concursului care ii cauta pe cei mai talentati dintre voi.

20:40 Se pregateste sa intre in scena trupa de dans LIL MOTION.

20:45 Mihai Petre: "Cred ca coregrafa voastra a fost inspirata atunci cand a ales tema, se potriveste varstei voaste. Acum in finala a fost mai bine decat in semifinala".

Andra: "Ati inceput in forta. Ne-ati binedispus. Pentru cei de acasa va fi foarte greu sa decida pentru cine sa voteze. Ati evoluat foarte mult. Foarte buna ideea cu pisicutele".

20:55 Se pregateste de concurs VASILE GODJA, maramuresanul care face spectacol la vioara.

21:00 Mihai Petre: "Ai fost magic. E ca si cum ai adunat laolalta toate talentele de la 'Romanii au talent'. Nu-mi vrea sa cred. Ai cantat cu limba, ai cantat la firul de par... Ai fost Incredibil. La tine nu ma asteptat sa faci mai mult decat ai facut in semifinala".

Andra: "Ne-ai surprins pe toti cand ai cantat la vioara cu limba. Ai fost nemaipomenit".

Andi Moisescu: "Este inepuizabil. De astazi o sa te strig FENOMENUL Vasile Godja. Esti o adevarata institutie".

21:08 Se pregateste sa intre in scena trupa de acrobati E-XTREME BROTHERS.

21:14 Smiley si Pavel Bartos au incercat, fara succes, sa-i imite pe baietii de la E-Xtreme Brothers. :))))

21:15 Mihai Petre: "Mie mi-a placut foarte bun. Apreciez talentul vostru. Respect numerele in care avem de-a face cu performanta si multa munca. Aveti talent si il completati cu multa munca".

Andra: "Imi place foarte mult de voi. Va admir munca. Sunt sigura ca munciti foarte mult. Se vede. Bravo, baieti. Ma bucur pentru voi".

Andi Moisescu: "Au avut momente in care pareau ca sfideaza gravitatia. Sunt sigur ca munca voastra e in stransa competitie cu pasiunea voastra".

21:19 Se pregateste sa intre in scena RADU IONESCU, care stapaneste la perfectiune chitara.

21:25 Mihai Petre: "E foarte bun in ceea ce face. Modul in care se comporta pe scena e foarte important, pentru ca asa se distinge de alti chitaristi. Tu esti foarte bun. Faci performanta si imi place. Este si talent, dar si munca".

Andra: "Ne lasi fara cuvinte. Canti impecabil. Creezi o stare pe care nimeni nu a putut sa ne-o ofere. Esti UNICAT".

Andi Moisescu: "Este una dintre cele mai sensibile chitare pe care le-am ascultat si pe care le are Romania. Esti foarte bun, Radu. Bravo".

21:35 Se pregateste sa intre in scena actorul RAZVAN "KREM" ALEXE, care a cantat in seara asta la "Romanii au talent" cu conjunctivita.

21:45 Mihai Petre: "E foarte bine ce faci pe scena. Mie mi se pare ca tu arzi cu adevarat cand incepi sa canti, esti foarte bun cand incepi sa canti. Asta e punctul tau foarte si asul din maneca ta".

Andra: "Felicitari pentru alegerea de a canta cu trupa. Esti acolo sus, unde trebuia, pentru finala. Partea cu teatru, mai putin".

Andi Moisescu: "Orice i-ai face el zice: 'Perfect!". Krem isi ia energie din orice. Pana si din conjunctivita si-a luat energie. Tu stapanesti secretele show-bizz-ului. Deja esti lansat".

21:50 Se pregateste sa intre in concurs trupa ASET CREW.

21:55 Mihai Petre: "Mi-a placut de ei foarte mult. Au evoluat. Ati dansat mai tare, ati ales o tema, ati fost dinamici, led-urile, pianul, toate sunt un plus".

Andra: "Ma bucur enorm de mult ca sunteti in finala, meritati sa fiti in finala, sunteti foarte buni".

Andi Moisescu: "Pare ca in seara asta ati mancat jaratic".

21:58 Se pagatesc sa intre in scena LOREDANA & CRISTIAN FIERARU.

22:03 Andra: "Va apreciez foarte mult. Sunteti foarte talentati. Dar alegerea cantecului nu a fost buna".

Mihai Petre: "Momentul din seara asta nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Tu stai foarte bine la capitolul talent, dar mai prost la capitolul munca", i-a spus Mihai, Loredanei.

Andi Moisescu: "Mie mi-a placut".

22:15 Se pregatesc sa intre in scena de la "Romanii au talent" baietii de la  BARSESSION.

22:20 Mihai Petre: "Sunteti efervescenti, faceti spectacol. Voi aduceti divertismentul si starea de bine la "Romanii au talent".

Andra: "Sunt foarte frumosi, foarte talentati. Ma bucur foarte mult ca sunteti in finala. Super spectacol, ne faceti sa ne simtim foarte bine cand va privim".

Andi Moisescu: "Ma bucur foarte tare ca am putut sa vedem o reprezentatie ca cea de mai devreme".

22:25 Se pregateste sa intre in scena talentelor OANA LIANU.

22:32 Andra: "Ma bucur sa vad un om atat de talentat. Are dreptate Smiley cand spune ca esti OMUL ORCHESTRA. Jos palaria in fata talentului tau".

Miahi Petre: "Nimeni nu poate sa conteste numarul tau. Talentul tau nu e de nivel national, ci de nivel international".

Andi Moisescu: "A fost un tur impresionant. A reusit sa treaca din semifinala in semifinala cu ajutorul votului publicului. Asta este important. Atunci cand incepi sa canti imi aduci aminte de Anca Parghel".

22:35 Oana Lianu a multumit juriului si publicului pentru ca au ajutat-o: "Aceasta emisiune este o rampa de lansare".

22:37 Se pregaseste sa intre in scena TRIO ZAMFIRESCU.

22:45 Miahi Petre: "Sunt foarte buni in ceea ce fac. Sunt niste instrumentisti de exceptie. Sunteti foarte buni. M-ati vrajit cu numarul vostru".

Andi Moisescu: "Ati fost exceptionali. Ati fost foarte, foarte, foarte mult. De aceea am sarit in picioare".

Andra: "Bravo voua. Faceti spectacol. Imi doresc ca oamenii de acasa sa va voteze. De asta m-am ridicat in picioare, ca sa va voteze cei de acasa".

22:55 Se pregateste de spectacol mentalistul CRISTIAN GOG. Cristian si-a oprit inima in direct la "Romanii au talent".

23:10 Mihai Petre: "Esti bun. A fost un numar genial".

Andra: "Nu am cuvinte. M-ai scoat. Ma sperii. Te apreciez foarte mult. O sa pun mana pe telefon si o sa te votez".

Andi Moisescu: "Daca ai castiga tu, m-as bucura. Ti-am spus inca din preselectii ca esti favoritul meu. Declar public si sincer ca eu imi doresc sa castigi marele premiu".

23:15 Se pregateste de marea finala dansatorul MIHAI PETRAICHE.

23:20 Mihai Petre: "Nu stiu daca o sa ma surprinda mai mult altceva decat ati facut tu si Cristian (n.r. Gog). Nu am vazut roman mai bun ca tine in disciplina asta. Multi vor plati bilete grele ca sa stea la distanta asta de tine. Iti multumesc ca mi-ai dat sansa sa fiu asa de aproape de tine. Imi doresc ca fie tu, fie Cristian sa castigati".

Andi Moisescu: "Ai resit sa ma aduci intr-o situatie pe care nu mi-o imagiman vreodata: ca imi doresc sa se intample ce isi doreste Mihai".

23:33 Intra in scena GIGEL FRONE.

23:43 Andi Moisescu: "Artrebui sa-ti schimbi numele in Gigel INTERNATIONALUL".

Andra: "Ai lipici la public. Scopul a fost atins".

23:50 Se pregatesc sa intre in competitia pentru premiul de 120.000 de euro cei de la NO LIMIT.

23:55 Andi Moisescu: "Sunteti minunati. M-am uitat la numarul vostru si nu am uitat ca nu puteti auzi".

Andra: "Chiar daca lumea nu ar fi stiut ca nu puteti auzi, tot ati fi fost aici. Sunteti foarte talentati".

Mihai Petre: "Chiar daca nu auziti, faceti un program coregrafic complex. Sunteti foarte expresivi. Ce m-a uimit a fopst ca in momentul in care s-a oprit muzica nu ati ieist din ritm. Pentru voi nu se intrerupe niciodata ritmul, pentru ca simtiti extraordinar".

00:00 Ultimul finalist se pregateste sa va impresioneze. Urmeaza maestrul in rezolvarea cuburilor Rubik, CRISTIAN LEANA.

00:05 Mihai Petre: "Te-am ales in concurs pentru ca imi doream diversitate. Dar nu ma asteptam ca se poate face spectacol cu asa ceva".

Andra: "Imi doresc sa ne oferi un cub Rubik cu autograful tau".

Andi Moisescu: "O sa ridic in picioare in fata ta pentru ca asta meriti".

00:10 S-A DAT START VOT. Consulta tabelul de mai jos ca sa vezi cum poti sa iti votezi preferatul!

00:20 Andra canta melodiile lui Adele, "Someone like you" si "Rolling in the Deep".

00:34 Danseaza baletul Edi Stancu.

00:45 RAZY GOGONEA, acum, la "Romanii au talent".

00:55 STOP VOT!

00:09 LOCUL TREI - CRISTIAN LEANA

00:11 CRISTIAN GOG CASTIGA "ROMANII AU TALENT". Mihai Petraiche, locul 2.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Romanii au Talent. Cristian Leana, Mihai Petraiche si No Limit merg in marea finala din 11 mai
Romanii au Talent. Cristian Leana, Mihai Petraiche si No Limit merg in marea finala din 11 mai

Inca trei concurenti s-au calificat in marea finala de la Romanii au Talent si vor intra in joc pentru marele premiu de 120.000 de dolari.

Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala
Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala "Romanii au talent"

A fost o seara spectaculoasa la "Romanii au talent". Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession sunt concurentii care vor merge mai departe cu sansa de a castiga premiul de 120.000 de euro.

Razvan
Razvan "Krem" Alexe, Vasile Godja si Gigel Frone, in finala "Romanii au talent". Vezi momentele lor

Rapperul Razvan "Krem" Alexe, ceterasul Vasile Godja si interpretul Gigel Frone sunt concurentii care si-au castigat in Vinerea Mare locul in finala "Romanii au talent", unde vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.