Romanii au talent, ultima semifinala. 15 concurenti intra in cursa pentru premiul de 120.000 de euro

Mihai Petraiche

Au mai ramas trei locuri neocupate pentru marea finala a show-ului “Romanii au talent”. Urmareste emisiunea LIVE pe ProTV si voyo.ro.

Citeste si: Cristian Leana, Mihai Petraiche si No Limit s-au calificat in marea finala

Urmareste integral emisiunea pe Voyo.ro

Ultima semifinala "Romanii au talent" a fost deschisa de Iulia si catelusa ei Bailey. Momentul artistic i-a incantat pe membrii juriului.

"E un caine superb. Ati adaugat un plus momentului vostru. Mi-a placut foarte mult”, a spus Mihai Petre.

Iulia stie sa scoata tot ce e mai bun din catel", a punctat si Andra.

"Ne-ai oferit un moment plin de culoare. Canti foarte bine, pui suflet in fiecare atingere a pianului. Ai facut spectacol. Eu te vreau in finala”, i-a spus Mihai Petre lui Cosmin Mihalache.

"Esti foarte talentat. Esti diferit de ceilalti pianisti pentru ca tu pui suflet. Cred ca muncesti foarte mult", i-a spus si Andra.

Momentul lui Laurentiu si al surioarei sale Beatrice i-a tinut pe jurati cu sufletul la gura.

"V-ati descurcat foarte bine. Mi-a placut ce am vazut", a spus la final Mihai Petre.

"Nu am stiut ca Spiderman are o sora asa de talentata. Bravo. A fost foarte bine", le-a spus si Andi Moisescu.

“Ma asteptam mai mult de la tine Flaviu. Ricky ai dansat foarte bine. Bravo”, a fost reactia lui Mihai Petre la momentul lui Flaviu si Ricky.

V-ati descurcat foarte bine amandoi. Eu zic ca o sa aveti succes", le-a spus Andra.

Dupa ce a auzit-o cantand Andi Moisescu i-a spus Luizei Ciudin, in varsta de 12 ani, ca va ajunge o mare cantareata.

"Canti foarte, foarte bine. Cred ca trebuie insa sa mai cresti, sa mai studiezi. Peste cativa ani ne vei arata si mai mult tot ce poti”, a fost parerea lui Mihai Petre.

"Nu am mai auzit ca un copil sa cante asa de bine. Fata asta este extraordinar de talentata. Eu imi doresc sa ajungi in finala. Chiar meriti", a precizat Andra.

A fost un moment interesant. Insa nu cred ca e un moment de finala. A fost spectacol. Trebuie sa spun ca mi-a placut forta din bratele tale”, i-a spus Mihai Petre Larisei Bercea.

Eu cred ca daca dansul la bara ar ajunge sport olimpic, sunt sigur ca ar trebui sa se tina pe stadioane”, a marturisit si Andi Moisescu dupa momentul Larisei.

Ai fost incredibil. M-ai spart cu ultimul moment”, i-a spus Mihai Petre lui Cristian Leana.

“Ne-ai lasat cu gura cascata”, a fost comentariul Andrei.

“Dupa parerea mea esti un fenomen. Daca as fi avut talentul tau, eu as fi condus lumea fara ca ea sa simta lucrul asta”, a marturisit Andi Moisescu.

"Vreau sa ajungi in finala", i-a spus Andra Neomagicianului Mydas.

"Ai transformat iluzionismul intr-o poveste", a spus si Andi Moisescu.

Cine a zis ca ai nevoie de macar doua roti pentru a face spectacol? Flavius Cernescu a uimit pe toata lumea la Romanii au Talent cu monociclul sau. Atat cel clasic, cat si unul cu doua roti suprapuse, iar apoi unul fara cadru au fost "armele" lui Flavius.

Mihai Petre l-a criticat totusi pentru ezitari. "Sper ca oamenii de-acasa sa vada talentul si nu greselile" i-a spus si Andra. "E programator in viata de zi cu zi, meriti toate aplauzele noastre" i-a completat Andi Moisescu.

"Imi faceam perciunii cu carioca in tinerete" povesteste Bacio, Elvis de Romania. "Te apropii foarte mult de Elvis, ai un timbru deosebit" i-a spus Andra.

Mihai Petre l-a chemat la Dansez pentru Tine. "Ai studiat cu atentie gesturile Regelui".

"Cineva acolo sus ma iubeste. Ii place sa ma vada dansand si mi-a mai dat o sansa. Sper sa nu ma accidentez din nou pe scena" a povestit Mihai Petraiche.

"Tu ai oase?" l-a intrebat Pavel Bartos dupa prestatia absolut senzationala din concurs.

Mihai Petre: "Doar tu ai sansa sa castigi concursul dansand. Esti cel mai bun dansator pe care l-am vazut la Romanii au Talent". Andra l-a comparat cu Razy Gogonea, cel care va fi prezent cu un numar special in marea finala.

"Sunteti mai expresivi decat trupe normale de dans. Desi nu auziti, exprimati muzica mult mai bine decat multe trupe" le-a spus Mihai Petre celor din trupa No Limit. "Eu m-am indragostit de voi inca de la preselectie" i-a laudat si Andra.

Invitatii speciali ai ultimei semifinale au fost barmanul Valentin Luca si trupa Ballance, concurenti si finalisti ai primului sezon.

Smiley a urcat  si el pe scena si nu doar in calitate de prezentator, ci si ca artist, pentru a prezenta cel mai recent single al sau, “Dead man walking”.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Romanii au talent, a treia semifinala:
Romanii au talent, a treia semifinala: "dansul audientei" pe ritmul momentelor unice

In cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, s-a dansat din nou “dansul audientei”, iar cifrele inregistrate de ProTV vineri seara au fost pe masura.

Desi talentati si originali, Silviu Pasca & Friends nu merg in finala Romanii au Talent
Desi talentati si originali, Silviu Pasca & Friends nu merg in finala Romanii au Talent

Pe ritmul unui hit international, cu o interpretare originala si un inceput de melodie, marca proprie, Silviu Pasca impreuna cu prietenii au facut super show pret de cateva minute, in cea de-a treia semifinala a concursului.

Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala
Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala "Romanii au talent"

A fost o seara spectaculoasa la "Romanii au talent". Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession sunt concurentii care vor merge mai departe cu sansa de a castiga premiul de 120.000 de euro.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.