Controversa relatiei dintre Regina si Regele Pop: Madonna si Michael!

Madonna si Michael

Chiar daca au fost impreuna numai o seara, Madonna si Michael Jackson au facut senzatie la Oscaruri si au fost numiti de revista People "baiatul de un miliard de dolari al muzicii pop si regina pasiunilor aprinse".


De unde a pornit totul?

La editia din 1991 a premiilor Oscar, Madonna trebuia sa interpreteze melodia Sooner or later (I always get my man) din filmul nominalizat la Oscar, Dick Tracy.

Si cum fiecare aparitie a ei era menita sa socheze, Madonna s-a gandit la Michael Jackson, care semnase un contract-record cu casa de discuri Sony in valoare de un miliard de dolari.

Fiindca managerul ei de atunci, Freddy DeMann, lucrase in trecut pentru Michael, n-a fost greu sa stabileasca o intalnire intre cele doua vedete.

Citește și
Madonna
Madonna si barbatii din viata ei!
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Relatia dintre cei doi nu era una cordiala, mai ales dupa un incident petrecut in 1989, cand echipa Madonnei a platit o reclama in care fusese numita "artista deceniului", fapt care l-a iritat la culme pe Michael ce avusese vanzari-record cu albumul Thriller (40 de milioane de copii vandute).

Intalnirea dintre cei doi s-a produs la un restaurant si a fost una furtunoasa. Michael purta ochelari de soare, iar la un moment dat Madonna i-a scos ochelarii si i-a aruncat pe jos. "Urasc sa nu pot vedea ochii unui om", si-a motivat ea gestul iesit din comun. Apoi, "Material girl" l-a "prins" pe regele pop ca se uita in decolteul ei asa ca i-a luat mana si i-a pus-o pe sani.

Seara magica...
La Oscaruri, Madonna a aparut intr-o rochie provocatoare si vestimentatia ei amintea de Marilyn Monroe. La gat purta un colier scump, in valoare de 20 de milioane de dolari. Jackson nu a fost nici el mai prejos si a purtat un costum asortat din paiete albe cu o brosa mare cu diamante, cu nelipsitele manusi si cizme de cowboy. Melodia Sooner of later a castigat Oscarul pentru cel mai bun cantec original.

...sfarsita prost
La balul organizat dupa decernarea Oscarurilor, Madonna l-a ignorat pe Michael si a flirtat cu Warren Beaty. Dar cand Timidul si Printesa Publicitatii s-au reunit, era clar ca urmareau un scop: Madonna urma sa lanseze doua filme, o combinatie cu imagini din concerte si backstage, intitulate Adevar sau provocare: pe drum, in spatele scenei si In pat cu Madonna ce au socat pur si simplu Asociatia de Filme din America.

Si nu e de mirare, daca ne gandim ca in filmele amintite artista prezinta tehnici de sex oral, isi expunea sanii, recita o poezioara dedicata flatulentelor, marturisirea ca a facut sex cu o fata cand era numai o adolescenta sau s-a lasat filmata in timp ce era examinata de un orelist.

Jackson a uitat rapid de felul in care a fost tratat la bal si i-a propus Madonnei sa apara in videoclipul sau, In the closet. Madonna a spus "da", numai ca dupa ce s-a gandit mai bine i-a propus artistului sa faca ceva cu adevarat neobisnuit: ea sa se imbrace in barbat, el in femeie. In cele din urma, cele doua staruri nu s-au inteles, iar cea care a aparut in videoclip a fost Naomi Campbell.

Cu toate neintelegerile din ei, Madonna l-a omagiat pe Michael in cadrul unui concert sustinut la Londra, pe 4 iulie chiar pe O2 Arena, locul unde trebuia sa cante si regele pop. Atunci, unul din dansatorii sai s-a imbracat intr-un costum care imita stilul lui Michael, in semn de apreciere a celui care a revolutionat industria muzicala.

Citeste portretul stirileprotv.ro: Madonna, one woman show!

Cu ce ne-a incantat Madonna la Bucuresti!

Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Madonna la Bucuresti: super show sau fiasco total? Vezi VIDEO!
Madonna la Bucuresti: super show sau fiasco total? Vezi VIDEO!

Concertul Madonnei i-a umplut de bucurie pe unii dintre romani si de amaraciune pe altii. Insa cei 60.000 de fani au fost nemultumiti cu totii de faptul ca diva a urcat pe scena la o ora dupa Paul Oakenfold, cel care a deschis spectacolul.

Madonna si barbatii din viata ei!
Madonna si barbatii din viata ei!

De la actori hollywoodieni, pana la dansatori, sportivi sau producatori de filme, Madonna a adunat o colectie impresionanta de prezente masculine in viata ei. In materialul de mai jos puteti vedea ce fel de barbati au intrat in asternuturile divei!

Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!
Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!

S-a lansat acum 26 de ani, are zeci de hit-uri si cele mai indraznete videoclipuri, insa sunt cateve lucruri pe care cu siguranta nu le stiati despre Madonna.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.