Madonna la Bucuresti: super show sau fiasco total? Vezi VIDEO!

×
Codul embed a fost copiat

Concertul Madonnei i-a umplut de bucurie pe unii dintre romani si de amaraciune pe altii. Insa cei 60.000 de fani au fost nemultumiti cu totii de faptul ca diva a urcat pe scena la o ora dupa Paul Oakenfold, cel care a deschis spectacolul.

Daca ai imagini de la concertul Madonnei trimite-le pe www.stirileprotv.ro!

Atmosfera a parut rigida si usor nervoasa la inceput. Au contribuit, din plin, si conditiile in care s-a tinut show-ul: se stie, parcul Izvor nu iti ofera prea mult spatiu. Organizatorii nu au fost deloc inspirati cand l-au ales: nori intregi de praf s-au ridicat, in scurt timp de la deschiderea portilor.

Desi fanii trecuti prin experienta Rolling Stones - unde coada de la standurile cu bauturi aducea aminte de sirurile kilometrice de dinainte de '89 - s-au plans si atunci, nici acum lucrurile nu au stat stralucit. Cozi la jetoane, cozi la apa si bere, cozi interminabile la toalete.

Mai mult cu lumina si culoarea, decat cu performanta vocala

Citește și
Madonna
Masuri de securitate draconice la concertul Madonnei!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Madonna si-a facut aparitia pe scena la 21.50. Multimea a uitat, un pic, de asteptarea prelungita si a explodat odata cu acordurile primei melodii, "Candy Shop".

Plusuri au fost destule: forma fizica impecabila a cantaretei, costumele Madonnei si ale dansatorilor, dansatorii in sine, luminile, efectele sonore, coregrafiile spectaculoase (poate printre cele mai frumoase momente: Madonna cantand "Devil wouldn't recognize you" pe un pian, intr-un cilindru spectaculos vizual, ce-ti dadea senzatia ca este intr-un acvariu cu apa ) si imaginile care se derulau pe ecranele 3D.

Un alt moment gustat de public: si la Bucuresti, ca si in concertele precedente, Madonna i-a adus un omagiu bunului sau prieten, Michael Jackson. A tinut ca, alaturi de ea, sa urce pe scena si sosia megastarului pe ritmurile hit-ului Billi Jean.

Asa cum are obiceiul pe scena, asa cum a facut si cu Britney Spears si Christina Aguillera, Madonna a sarutat la un moment dat una dintre dansatoarele sale, imbracata in mireasa.

Au existat, insa, si minusuri care tin direct de productia show-ului, care a parut, pe alocuri, unul subdimensionat. Conceput, mai degraba pentru un public de 20-30.000 de oameni, nu pentru 60.000.

In primul rand, scena a fost mult prea mica si plasata la o inaltime prost aleasa. Exista platitori de bilete "Gold Bar", adica cei care au dat 800 de lei, care s-au plans ca nu prea au vazut. Ce sa mai spunem despre cei aflati in sectorul B. Altii cred ca setlist-ul nu este bine gandit: Madonna a inceput in forta, iar cand a avut de cantat, cu adevarat, pe "La Isla Bonita" sau "Like a prayer" a luat-o, putin, pe alaturi.

La final spectatorii au ramas cu senzatia unui dus rece: Madonna n-a lasat loc pentru bis-uri. E drept, nici publicul n-a aclamat-o la scena deschisa.

Si inca o bila neagra pentru organizatori: din cauza imbulzelii, cativa dintre spectatori au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cum era de asteptat, spectacolul a atras ca un magnet numerosi bucuresteni. S-au postat dincolo de garduri, si au privit catre scena catarati pe stalpi, in copaci sau pe umerii iubitului.

Ce a facut Madonna in Romania

Miercuri dupa-amiaza, pana sa inceapa repetiiile, Madonna a stat inchisa in apartamentul regal, din hotelul de cinci stele, cu copiii sai, dar si cu iubitul, manechinul Jesus Luz.

Cantareata a parasit hotelul in jurul orei 16.30, imbracata intr-un costum sport alb, purtand o sapca de baseball de aceeasi culoare si ochelari de soare.

La ora 15.25, dansatorii din trupa Madonnei s-au indreptat catre zona Izvor.

Madonna a sosit marti seara la Bucuresti. De la aeroport, vedeta si apropiatii ei au plecat cu masini blindate si cu geamuri negre, astfel incat nu a reusit sa le arunce nimeni vreo privire. Si-au petrecut noaptea la un hotel de 5 stele, de pe Calea Victoriei. Etajul la care au fost cazati s-a transformat intr-o fortareata, iar 40 de bogyguarzi au avut grija sa nu intre nici musca.

Fanii s-au plimbat degeaba pana tarziu, pe Calea Victoriei, in speranta ca o vor zari, macar la fereastra. Foarte probabil, Madonna s-a dus la culcare.

Daca artista nu si-a facut aparitia, la ora 22, cativa dansatori din trupa ei au iesit din hotel si au mers la o terasa din apropiere. Nu au stat de vorba cu presa. Sperau sa gaseasca un club deschis prin zona, dar s-au intors dezamagiti.

In cele din urma, echipa PRO TV i-a convins sa ne arate din pasii de dans pe care fanii i-au putut vedea la concert.

Apoi, cei din staff-ul Madonnei s-au relaxat la piscina hotelului. S-au cinstit cu vin si au inotat.

Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Madonna: pretentiile reginei muzicii pop! Ordinul se executa, nu se discuta
Madonna: pretentiile reginei muzicii pop! Ordinul se executa, nu se discuta

"Tavanul cabinelor sa fie acoperit cu matase alba, iar in culise imi doresc sala de masaj si cabina de dus cu hidro-masaj". Acestea au fost doar cateva dintre directivele divei blonde pentru concertul de la Bucuresti.

Masuri de securitate draconice la concertul Madonnei!
Masuri de securitate draconice la concertul Madonnei!

Chiar daca intrarea s-a facut doar intre orele 17:30 si 20:00, cei veniti devreme au trebuit sa astepte ora 20:00, cand DJ-ul Paul Oakenfold a deschis show-ul. Madonna a inceput sa cante in jurul orei 22:00

Madonna a cantat tiganeste la Bucuresti!
Madonna a cantat tiganeste la Bucuresti!

S-a intamplat in cea de-a treia parte a show-ului, care se numeste "Gypsy".

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.