Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

“State de Romania” – un nou serial de comedie, din toamna, la ProTV!

State de Romania

Actiunea lung-metrajului “State de Romania – Student la Sorbona” se continua in aceasta toamna la ProTV cu serialul de comedie “State de Romania”.

Odata intoarsa din Franta, familia Potcovaru isi reia peripetiile pe planuri mioritice, dar se prezinta in fata telespectatorilor intr-o ipostaza cu totul noua.

Sper din tot sufletul ca telespectatorii se vor bucura tot atat de mult ca si mine ca personajele noastre merg mai departe, intr-o noua poveste! Flacara face parte integranta din viata mea si faptul ca ma mut cu ea un pic mai incolo, adica la ProTV, trag nadejde ca e de bun augur pentru amandoua, fiindca altfel nu stiu ce ma fac cu nebuna asta de Flacaroaica! Habar nu aveti de ce e in stare si ce viata grea am eu cu ea, cand o apuca. Asa ca, uitati-va la ProTV, ca nu va vad bine si va trebui sa ma caut la ochi!”, a declarat Carmen Tanase.

Scenariul serialului este scris de Simona Ungureanu, cea care a lucrat si pentru productiile “Inima de tigan” si “Regina”.

Pentru ca viata lui State se imparte intre Paris si Romania, filmarile vor avea loc atat in studiourile MediaPro de la Buftea, cat si in orasul de pe malul Senei.

Din 22 iunie, State de Romania intra si in blogosfera.

Celebrul personaj din lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona” si din serialul de comedie “State de Romania” care vor fi difuzate in aceasta toamna la ProTV se destainuie cititorilor pe www.statederomania.ro.

Acesta le va povesti fanilor intamplari din spatele camerelor de filmat si va comenta, intr-o maniera deja celebra, noutati si evenimente din viata de zi cu zi a romanilor.

Astfel, State dezvaluie motivele care l-au facut sa se inscrie la cursurile prestigioasei Univeristati Sorbona si sa paraseasca Romania.

Nu vor lipsi nici aventurile de la Paris din lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona” pe care acesta le va detalia pe www.statederomania.ro si, mai ales, povesti despre noile aventuri din serialul de comedie “State de Romania”, difuzat din aceasta toamna la ProTV.

Pe langa povesti si informatii de culise, www.statederomania.ro va avea si o sectiune speciala de unde fanii vor putea achizitiona obiecte si produse promotionale cu personajele preferate din “Regina”: caiete, creioane, blocuri de desen sau acuarele.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Iunie 2009
  • State de Romania
  • State de Romania
Citeste mai multe despre: State de Romania, Regina, Inima de tigan, Pro TV,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed