Primele imagini din filmul "Ultimul Jedi", cel mai recent episod din seria "Razboiul stelelor"

Ultimul update: Marti 18 Aprilie 2017 07:02
Data publicarii: Sambata 15 Aprilie 2017 08:26
Categorie: Entertainment

 Au aparut primele imagini din filmul "Ultimul Jedi", cel mai recent episod al epopeei galactice "Razboiul stelelor".

 Primul trailer si primul afis oficial au fost prezentate la un festival tematic din Florida, consacrat celor 40 de ani de cand seria "Razboiul stelelor" fascineaza generatii intregi. Si a fost si un prilej pentru un omagiu adus actritei Carrie Fisher - printesa Leia - care s-a stins anul trecut in decembrie.

"E timpul sa vina sfarsitul pentru Jedi." Aceasta sentinta, intonata de personajul lui Mark Hamil intr-o pestera i-a facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva Luke Skywalker este ispitit de partea intunecata a Fortei, la fel ca tatal sau, ingrozitorul Darth Vader. Cea care vine sa-l caute "pe ultimul Jedi" la locul exilului autoimpus este noua eroina Rey, interpretata de Daisy Ridley.

Daisy Ridley: "Rey are anumite asteptari cand vine sa-l intalneasca pe Luke, spera sa poata obtine ceva de la aceasta intalnire. Dupa cum multi dintre noi stim, e dificil sa-ti intalnesti eroii, pentru ca s-ar putea sa-ti insele asteptarile."

"Ultimul Jedi" continua episodul precedent, "Trezirea fortei". Inca o data apare Carrie Fisher interpretand-o pe sora lui Luke, devenita intre timp general al fortelor rebele in odiseea galactica. Scenele au fost filmate inainte de moartea actritei.

Billy Lourde, fiica lui Carrie: "Mama spunea ca n-a stiut niciodata unde se termina printesa Leia si unde incepe Carrie Fisher. A trecut de la o actrita necunoscuta cu parinti faimosi, Debbie Reynolds si Eddie Fisher, direct la printesa Leia - un personaj sinonim cu ideea de femeie puternica, soldat, luptator, o femeie mai mult decat capabila, independenta, dar sensibila, care isi urmeaza destinul."

Primul trailer si primul afis oficial - cu Luke si Rey - au fost prezentate la un festival Star Wars la Orlando, in Florida, consacrat celor 40 de ani care au trecut de la primul episod al seriei de succes. Iar fanii au venit costumati ca personajele din aceasta poveste dintr-o galaxie indepartata.

O orchestra simfonica, dirijata de compozitorul John William, a interpretat muzica din Razboiul Stelelor, ca un omagiu pentru Carrie Fisher, care s-a stins la sfarsitul anului trecut, la varsta de 60 de ani, rapusa de un atac de cord.

 

Razboi intre Sylvester Stallone si studiourile Warner Brothers. Suma care i s-ar cuveni actorului pentru un film din 1993

Razboi intre Sylvester Stallone si studiourile Warner Brothers. Suma care i s-ar cuveni actorului pentru un film din 1993

Licitație Audrey Hepburn

Bunurile îndrăgitei actrițe Audrey Hepburn, scoase la licitație

Liam Neeson în rolul unui agent FBI, în pelicula „Mark Felt”

5 topmodele ”de aur” au defilat pe podiumul de la Milano

Seria „Furios și iute” transformată într-un spectacol live de 3 britanici

Doroftei a ajuns la o înțelegere cu Primăria din Ploiești. Unde își va muta barul evacuat

Cea mai sexy colecţie la Săptămâna Modei de la Londra prezentată de Julien Macdonald

smiley

"E ruşinos!". Schimb savuros de replici între Smiley şi Tudor Chirilă

Harrison Ford și Ryan Gosling își promovează filmul "Vănătorul de recompense 2049"

Surorile Hadid au fost vedetele prezentării de modă Tommy Hilfiger de la Londra

”România, jos pălăria”, cea mai noua emisiune de la ProTV, marți de la 21:30

Interviu exclusiv cu Ethan Hawke. ”Am aterizat în București și am luat trenul spre Bacău”

Fratele lui Escobar are un sfat pentru Netflix: Ar trebui să angajeze ucigași profesioniști