Primele imagini din filmul "Ultimul Jedi", cel mai recent episod din seria "Razboiul stelelor"

15-04-2017 08:26


 Au aparut primele imagini din filmul "Ultimul Jedi", cel mai recent episod al epopeei galactice "Razboiul stelelor".

 Primul trailer si primul afis oficial au fost prezentate la un festival tematic din Florida, consacrat celor 40 de ani de cand seria "Razboiul stelelor" fascineaza generatii intregi. Si a fost si un prilej pentru un omagiu adus actritei Carrie Fisher - printesa Leia - care s-a stins anul trecut in decembrie.

"E timpul sa vina sfarsitul pentru Jedi." Aceasta sentinta, intonata de personajul lui Mark Hamil intr-o pestera i-a facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva Luke Skywalker este ispitit de partea intunecata a Fortei, la fel ca tatal sau, ingrozitorul Darth Vader. Cea care vine sa-l caute "pe ultimul Jedi" la locul exilului autoimpus este noua eroina Rey, interpretata de Daisy Ridley.

Daisy Ridley: "Rey are anumite asteptari cand vine sa-l intalneasca pe Luke, spera sa poata obtine ceva de la aceasta intalnire. Dupa cum multi dintre noi stim, e dificil sa-ti intalnesti eroii, pentru ca s-ar putea sa-ti insele asteptarile."

"Ultimul Jedi" continua episodul precedent, "Trezirea fortei". Inca o data apare Carrie Fisher interpretand-o pe sora lui Luke, devenita intre timp general al fortelor rebele in odiseea galactica. Scenele au fost filmate inainte de moartea actritei.

Billy Lourde, fiica lui Carrie: "Mama spunea ca n-a stiut niciodata unde se termina printesa Leia si unde incepe Carrie Fisher. A trecut de la o actrita necunoscuta cu parinti faimosi, Debbie Reynolds si Eddie Fisher, direct la printesa Leia - un personaj sinonim cu ideea de femeie puternica, soldat, luptator, o femeie mai mult decat capabila, independenta, dar sensibila, care isi urmeaza destinul."

Primul trailer si primul afis oficial - cu Luke si Rey - au fost prezentate la un festival Star Wars la Orlando, in Florida, consacrat celor 40 de ani care au trecut de la primul episod al seriei de succes. Iar fanii au venit costumati ca personajele din aceasta poveste dintr-o galaxie indepartata.

O orchestra simfonica, dirijata de compozitorul John William, a interpretat muzica din Razboiul Stelelor, ca un omagiu pentru Carrie Fisher, care s-a stins la sfarsitul anului trecut, la varsta de 60 de ani, rapusa de un atac de cord.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO