Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cum stam cu cariera in 2011? Afla de la Neti si Elena

Embed:

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrologice din punct de vedere al carierei.

Faptul ca Jupiter se afla in Berbec este un semn bun pentru sfera cariera, mai ales proiecte noi, noi inceputuri. De la jumatatea lui 2011, Jupiter intra in Taur, ceea ce inseamna ca stam mai bine cu banii.

BERBEC

Tot anul e bun din punct de vedere al carierei si banilor. In prima jumatate a anului, cu Jupiter in zodia lor, pot sa realizeze tot ceea ce-si doresc mai mult. Pot promova, pot primi o bursa, o prima, o marire de salariu, bonusuri. Si dupa luna iunie 2011 le va merge foarte bine mai ales din punct de vedere al banilor.

TAUR

Este foarte important momentul in care Jupiter intra in zodia lor, din iunie incolo, ceea ce inseamna succes la examene, promovari, sunt recomandati sau remarcati de cineva de la serviciu. Sfera serviciu este favorizata, desi acesti nativi poate ca au simtit ca au prea multe responsabilitati pe umeri.

GEMENI

Se bucura de ceea ce au castigat anul trecut. Sursele de bani in plus apar in jurul lunii iunie. Infuzie de capital pot aparea si in iulie, sau chiar forme de colaborare constanta. Spre sfarsitul lunii septembire - octombrie pot gasi modalitati de sporire a veniturilor.

RAC

Au parte de momente in care au succes, mai ales pana in luna iunie a acestui an. Martie si aprilie sunt cele mai bune luni din acest interval, cand trebuie sa actioneze rapid ca sa poata profita de oportunitati.

LEU

Un an foarte bun, se rezolva problema studiilor superioare, mai ales in strainatate. In sfarsit lucrurile se intampla asa cum vor ei, vor sti in sfarsit pe ce drum sa o apuce si care sunt etapele pentru a ajunge unde isi doresc.

FECIOARA

Stau cu grija banilor, trebuie sa-i imparta in multe locuri si poate vor fi nevoiti sa se imprumute sau sa faca un credit mai mic. Pot pleca la munca in strainatate sau la studii, mai ales dupa jumatatea lui 2011.

BALANTA

Jupiter ii ajuta sa faca parteneriate bune, sa-si gaseasca un job, daca nu au, sa promoveze, mai ales pana in iunie. Nu este vorba despre ceva brusc si spectaculos din cauza lui Saturn care e retrograd. Aceasta miscare ii invata pe cei din Balanta sa fie chivernisiti, sa fie disciplinati, deci si succesul vine mai greu.

SCORPION

Lucrurile merg bine din punct de vedere profesional, au o energie incredibila, data de succesul din viata personala. Au parte de conjunctii astrale fabuloase, care ii ajuta extrem mai ales in cariera.

SAGETATOR

Axa norocului e in Sagetator, deci acesti nativi isi pot depasi in orice moment conditia actuala si pot face salturi spectaculoase. Din punct de vedere al carierei, sunt foarte creativi si in acest fel se pot face remarcati. Din iunie 2011, vor munci mult, dar vor fi si recompensati si remarcati pe masura.

CAPRICORN

In aceasta perioada trebuie sa rezolve probleme imobiliare si ar putea avea si probleme financiare. Insa, din iunie, datorita stabilitatii emotionale, vor simti ca sunt sustinuti si problemele financiare si de la serviciu vor fi mai usor de rezolvat.

VARSATOR

Infuzie de bani care ar trebui sa-i ajute din punct de vedere moral. Daca vor sa dezvolte o afacere, acum e momentul. Incepand cu iunie, banii se sporesc, se gasesc resurse de infuzie de capital. In august vor calatori foarte mult in interes de serviciu.

PESTI

Jupiter si Uranus se afla in casa banilor si a contractelor, deci Pestii pot sa gaseasca parteneri de incredere, sa castige bani frumosi din aceste colaborari. Pana in iunie 2011 sfera cariera este infloritoare, iar bani mai pot primi si in septembrie si octombrie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Martie 2011
Citeste mai multe despre: Neti Sandu, Elena Lasconi, locuri de munca,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed