Nationala va avea un antrenor neamt, care ii stie bine pe Marica si Maxim. Cu cine a batut palma Burleanu

Ultima actualizare: 06-07-2016 08:20

99 la suta... vom avea selectioner neamt. Germanii au castigat batalia cu italienii si pentru banca Romaniei, dupa ce i-au eliminat si de la Euro.

Fost campion cu Stuttgart, Armin Veh e favorit sa preia nationala dupa Iordanescu. Razvan Burleanu a mers in Germania si a discutat cu mai multi antrenori. Armin Veh pare sa fie alesul Nationalei.

Veh i-a antrenat pe Marica si Maxim la Stuttgart - echipa cu care a luat titlul in 2007. El a fost demis in martie de Frankfurt, unde a ajuns Nico Kovac. Si Kovac a fost pe lista lui Burleanu, dar a cerut 1 milion de euro salariu si totul a picat.

“As prefera macar un antrenor strain, cu nume mare, care sa fi castigat ceva. Doar pentru a lua straini nu ar fi benefic fotbalului romanesc”, spune Mirel Radoi.

Veh e cel mai tanar dintre antrenorii cu care Burleanu a negociat in Germania: are 55 de ani. Daca Veh refuza, la nationala poate ajunge Huub Stevens. Si el i-a antrenat pe Maxim si Marica in Germania. Stevens a fost demis de Hoffenheim in februarie.

In Germania, Burleanu s-a intalnit si cu Daum. Si el e fost campion cu Stuttgart, dar ultima oara a antrenat in Turcia. De 2 ani e somer. Daum era pe banca lui Fenerbahce in 2009, cand a intalnit Steaua in Europa. A fost aproape sa devina selectionerul Germaniei in 2000, dar a ratat postul pentru ca era dependent de cocaina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO