Vremea rămâne frumoasă în toată ţara. Cum va fi pe litoral în următoarele zile

Ultimul update: Duminica 12 August 2018 09:28
Data publicarii: Duminica 12 August 2018 09:22
Categorie: Vremea

Ziua de astăzi ne-aduce vreme frumoasă, averse sporadice spre seară prin nord, centru şi la munte şi maxime de la 26, la 33 de grade în vestul ţării.

Vremea în fiecare regiune a ţării

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune a ţării şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Pe aici găsim soare, câţiva nori de vreme bună şi un vânt mai insistent la malul mării. Temperaturile urcă spre 31-32 de grade, doar pe litoral vor fi valori mai modeste.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei se anunţă o zi plăcută, însorită şi o amiază călduroasă, cu 31-32 de grade în termometre. În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina pe înserat apar înnorări şi ploi zgomotoase, dar pe suprafeţe restrânse.

Temperaturile scad uşor acolo unde o să plouă. Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş se aşteaptă câteva averse trecătoare,tot în a doua parte a zilei. În general avem timp frumos şi maxime de 30-31 de grade. În vestul ţării nu sunt semne de ploaie, însă vremea devine călduroasă la amiază, când poate să apară şi disconfortul termic. Î

Franța, Marea Britanie și Germania, sufocate de caniculă. Măsurile luate de autorități

n Transilvania este răcoare acum, dar temperaturile cresc de la o oră la altasi ating 32 de grade în vestul privinciei.Mai târziu sunt şanse de ploaie, în specialpe la munte. În Oltenia găsim vreme frumoasă şi putinmai caldă decât ieri, cu până la 33 de grade, la umbră. Şi în ţinuturile sudice temperaturile mai cresc cuun grad, două. Norii vor fi rari, iar vântul abia va adia.

Bucureştenii au parte de încă o zi insorită şi o amiază călduroasă, cu 32 de grade în termometre. Urmează o noapte senină, temperatura coboară treptat până la 17 grade. La munte găsim vreme bună, dar spre seară se adună norii şi vor lăsa câteva averse în Carpaţii Orientali şi izolat în celelalte masive. La capitolul temperaturi nu sunt schimbări importante.

Pe litoral continua vremea frumoasă: soare, câţiva nori şi un vânt destul de activ. Temperaturile se menţin la valori plăcute, de cel mult 27-28 de grade

Vremea în următoarele 3 zile

Noaptea ne aduce atmosferă liniştită, câţiva nori în ţinuturile nordice şi cer mai mult senin în restul ţării. Se răcoreşte treptat şi minimele ajung la 10grade în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate valori, de 20-21 de gradesunt anunţate la malul mării. Mâine: soare şi timp frumos, dar se face un pic mai cald la nivelul întregii ţări. Pe la amiază, temperaturile depăşesc 30 de grade în majoritatea zonelor, iar în vest se ating frecvent 34 de grade la umbră şi o să apară disconfortul termic.

Spre seară mai pot să vină câteva reprize de ploaie, în special în zonele montane, iar vântul se inteţeşte in sud-vestul ţării, dar şi pe timpul ploilor.

În Bucureşti mâine se anunţă atmosferă însorită şi o amiază puţin mai caldă, cu 33 de grade la umbră. Pentru marţi prognoaza sună la fel: soare, timp frumos şi temperaturi ridicate după panz, când se ating din nou 33 de grade. Miercuri se face şi mai cald: maxima ajunge la 34 de grade,norii apar întâmplător, iar vântul nu prea se simte.

La munte astăzi prindem vreme bună, dar spre seară vin câteva averse în Carpaţii Orientali şi izolat în celelalte masive. Mâine se mai încălzeşte puţin şi tot după-amiaza şi seară o apară averse trecătoare, pe suprafeţe restrânse.Marţi temperaturile mai cresc un pic, o să avem atmosfera plăcută şi câţiva nori de ploaie pe înserat, în special în nordul Carpaţilor Orientali. Miercuri creşte puţin instabilitatea; o să plouadin când în când, vor fi şi fenoneme electrice siintensificari de scurtă durată ale vântului, iar temperaturile scad uşor.

Pe litoral continua vremea frumoasă. Mâine: tot cer curat, un vânt mai liniştit şi se face puţin mai cald. Condiţii meteo foarte bună avem şi marţi:soare, briza plăcută şi un grad în plus la oreleamiezii. Şi miercuri prindem vreme cald şi frumoasă. Temperaturile urcă spre 31 de grade, cerul ramane senin, iar apa mării va avea 26-27 de grade.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Primul oraș din România care va avea panouri electronice cu avertizările meteo

Primul oraș din România care va avea panouri electronice cu avertizările meteo

VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI

Antrenorii, în campanie electorală!

Ce motive au concurenții să ii aleagă pe Smiley , Andra​, Tudor Chirilă sau Irina Rimes​? Tu în ce echipă te-ai duce?


02:12

VOCEA ROMANIEI

Vocea României face 8 ani!

Ce făceau vedetele la 8 ani?


01:50

PROMO

La Untold a fost plin de magie în foișorul PRO TV

În cadrul unui festival magic, vedetele PRO TV și-au lăsat amprenta la foișorul PRO TV. Au dansat, s-au distrat, au trăit la maxim fiecare moment magic Untold.


01:49

VOCEA ROMANIEI

Reguli noi la Vocea Romaniei!


01:30

VOCEA ROMANIEI

Antrenorii emisiunii Vocea Romaniei​ au raspuns provocarii AM/N-AM

Tudor Chirila, Andra, Smiley si Irina Rimes s-au distrat raspunzand la cele mai nebune intrebari


03:13

PROMO

Interviu exclusive Subcarpați UNTOLD 2018

Am stat de vorbă cu cei de la Subcarpați care au făcut un show absolut incendiar la UNTOLD.


09:15

PROMO

Interviu EXCLUSIV Markus Schulz, interviu în exclusivitate la UNTOLD 2018: "Mă voi căsători cu o româncă."

Markus Schulz tocmai a semnat cu o casă de discuri din România. Și nu este singurul lucru care îl leagă de țara noastră. La anul, o va duce la altar pe logodnica lui româncă.


03:15

PROMO

Interviu Danny Avilla, unul dintre cei mai tineri DJ de la UNTOLD 2018

Are 23 de ani, o gândire extrem de matură și este originar din Spania. Danny Avila, unul dintre cei mai tineri DJ la ora actuală, interviu exclusiv PRO TV #iprotvlauntold


04:33

PROMO

Interviu EXCLUSIV Jason Derulo: "Am vrut să îi ofer unei fete un cadou și nu aveam bani, așa că i-am scris o piesă"

Artistul american Jason Derulo și-a încântat fanii la festival și continuă să o facă și după, într-un interviu EXCLUSIV, pentru PRO TV.


04:59

PROMO

Interviu EXCLUSIV ATB: „În muzică trebuie doar să încerci să fii tu, să rămâi tu. Să rămâi firesc, normal!”

ATB, unul dintre DJ-ii care au făcut atmosferă în orașul de pe Someș, a vorbit într-un interviu EXCLUSIV despre următorul album, despre cel mai dificil moment din cariera sa, dar și despre cum poate un DJ să rămână relevant în anul 2018


07:06
Marea_Neagra

Vremea 15 august 2018. Temperatura apei mării ajunge până la 26 de grade C

Alertă meteo. Ploi torenţiale, însoţite de vijelii şi grindină până vineri

Vremea 14 august 2018. Aerul devine irespirabil în mai multe regiuni ale țării

Vremea 13 august 2018. Temperaturile ajung la 34 de grade

Vremea rămâne frumoasă în toată ţara. Cum va fi pe litoral în următoarele zile

Disconfort termic în Vestul țării, la 35 de grade. Prognoza meteo

vremea, prognoza, meteo, canicula, romania,

Vreme caniculară în aproape toată țara. Zonele în care sporadic sunt așteptate ploi

Atmosferă înăbuşitoare în Vestul țării, temperaturile ajung la 35 de grade

Disconfort termic crescut în mai multe zone ale țării, cauzat de temperaturile ridicate

Vreme călduroasă, dar și averse în mai multe zone. Prognoza pentru începutul de săptămână

Zi însorită și temperaturi în creștere în majoritatea zonelor țării

Vreme foarte caldă, cu temperaturi de până la 34 de grade Celsius