Vremea azi, 11 martie. Vreme geroasă mai ceva ca iarna

×

Vineri, o să fie foarte frig și o să avem o dimineață geroasă, îndeosebi în zona centrală, în nord și în nord-est.

Peste zi mai apar ceva înnorări și câțiva fulgi de zăpadă în sud-vest, în centru și în sud-estul țării, dar în rest, cerul va fi mai mult senin.

Maximele pleacă de la -5 grade în depresiuni și se opresc pe la 4 grade în sud-vestul țării.

Vedem cum va arată vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Pe aici avem o zi închisă și rece, o să ningă slab și trecător iar vântul atinge viteze de 55, poate chiar 60 km/h. Se răcește și la amiază se ating...

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul găsim mulți nori și ninsori sporadice. Temperaturile continuă să scadă, iar vântul se intensifica și va amplifică senzația de frig.

Citește și
Ninsori
Vremea azi, 9 martie. Atmosferă de iarnă în toată țara

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță înnorări dar și scurte perioade cu soare. În primele ore ale zilei, vremea va fi geroasă dar o să fie foarte frig și pe parcursul zilei.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, atmosfera va fi însorită însă este foarte frig iar dimineață este ger mai ales în zona Maramureșului.

În ținuturile vestice, se anunță vreme frumoasă cu cer mai mult senin însă se răcește ușor și la amiază vor fi în jur de 3 grade.

În Transilvania avem o dimineață geroasă, dar va fi foarte frig și pe parcursul zilei. Izolat mai apar câteva ninsori slabe în estul proviniciei iar la munte la altitudini mari, vântul depășește viteze de 60...70 km/h.

În sud-vestul țării, atmosfera va fi schimbătoare și mai vin câțiva fulgi de zăpadă. Temperaturile ajung până la 4 grade la Drobeta-Turnu Severin.

În ținuturile sudice, cerul va fi mai mult senin, iar spre seară se innoreaza și vin câteva ninsori slabe. Se răcește ușor și la amiază vor fi cel mult 2 grade Celsius.


Cum va fi vremea în București și la munte


În București, temperatura ajunge pe la 2 grade, cerul va fi senin în prima parte a zilei, dar treptat se adună norii, iar spre seară e posibil să ningă. La noapte minimă va ajunge pe la -5 grade și va mai ninge slab.

La munte găsim vreme extrem de rece, soare în masivele vestice și fulguieli trecătoare în rest. Vântul prinde putere în zona înalta din Carpații Meridionali și de Curbură și va depăși viteze de 60...70 Km/h.

Vremea în următoarele zile


În București, sâmbătă avem încă o zi foarte rece, pentru luna martie. Înnorarile vor fi persistente și s-ar putea să mai fulguiască puțon. Duminică se arată soarele, nori apar doar trecător și se încălzește ușor. Maximă va ajunge pe la 6-7 grade, iar vântul va fi activ. Luni, în prima parte a zilei se mai adună norii, dar mai târziu se înseninează treptat, iar temperaturile rămân sub normalul perioadei. Se ating 6 grade, iar în noaptea următoare vor fi -5 grade.


La munte, sâmbătă vremea se menține foarte rece, iar dimineață și noaptea va fi ger. În masivele estice și în cele sudice, mai apar câteva ninsori slabe.

Duminică, se încălzește ușor, însă tot rece o să fie. Avem soare în Carpații Occidentali și în vestul Meridionalilor și ninsori sporadice în rest.

Luni, cerul va fi variabil, însă vremea se menține rece, mai ales dimienata și noaptea.

 

 

Citește și...
Vremea astăzi, 10 martie 2022. În sud, în est şi la munte vor fi înnorări şi ninsori slabe
Vremea astăzi, 10 martie 2022. În sud, în est şi la munte vor fi înnorări şi ninsori slabe

Vremea astăzi, 10 martie 2022. Joi vremea se menţine deosebit de rece. În sud, în est şi la munte vor fi înnorări şi ninsori slabe, iar vântul prinde prinde putere în vest şi pe partea estică.

Vremea azi, 9 martie. Atmosferă de iarnă în toată țara
Vremea azi, 9 martie. Atmosferă de iarnă în toată țara

Ziua de miercuri ne aduce vreme foarte rece, înnorări în majoritatea zonelor și câteva ninsori slabe la munte, în sud și în est. Maximele pleacă de la minus 3 grade în depresiuni și se opresc pe la 7 grade în Oltenia.

Recomandări
Mandatul FBI. Ce căutau agenții pe proprietatea lui Trump. Posibilă încălcare a Legii spionajului de către fostul peședinte
Mandatul FBI. Ce căutau agenții pe proprietatea lui Trump. Posibilă încălcare a Legii spionajului de către fostul peședinte

Printre documentele confiscate, luni, de către agenții FBI din proprietarea Mar-a-Lago a fostului președinte al SUA Donald Trump s-au aflat și câteva marcate ca fiind „top secret”.

Scriitorul Salman Rushdie a fost înjunghiat pe scenă, în SUA | VIDEO
Scriitorul Salman Rushdie a fost înjunghiat pe scenă, în SUA | VIDEO

Scriitorul Salman Rushdie a fost atacat, vineri, în timpul unui eveniment desfăşurat în statul american New York.

Golul din bugetul României se tot adâncește. Care sunt calculele Guvernului și cine va primi cei mai mulți bani
Golul din bugetul României se tot adâncește. Care sunt calculele Guvernului și cine va primi cei mai mulți bani

Cu venituri mai mici decât încasările, golul din bugetul României se tot adâncește, iar datoriile cresc. Noua împărțire a banilor din buget prevede mai mulți bani pentru salarii și pensii, însă unele ministere vor primi mult mai puțin decât au cerut.