Vremea astăzi, 10 noiembrie. Se arată soarele în majoritatea regiunilor, însă vremea se menține rece

Ultima actualizare: 10-11-2021 09:17

Vremea astăzi, 10 noiembrie. Astăzi se arată soarele, dar avem vreme rece. Mai sunt ceva înnorări și 2-3 stropi de ploaie în nordul Olteniei, al Munteniei și în sudul Banatului, iar în rest atmosfera va fi însorită.

Vântul se intensifică în sudul Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, pe unde se vor depăși viteze de 60-70 km/h, iar maximele se vor situa între 5 grade în depresiuni și 14 grade în regiunile vestice.

Vremea pe regiuni

În Dobrogea și Bărăgan este ceață, dar mai târziu se arată soarele și vântul va avea intensificări pe litoral. Temperaturile scad ușor și vor fi cel mult 6 grade Celsius.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim vreme frumoasă după ce se risipește ceața matinală, iar maximele se opresc pe la 6 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi foarte frumoasă cu mult soare însă și aici sunt nori de joasă altitudine și ceață. Temperaturile continuă să scadă și ajung pe la 6-7 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme plăcută și temperaturi în ușoară creștere. Atmosfera va fi însorită și după prânz se ating 11-12 grade.

În ținuturile vestice, prindem vreme frumoasă și se încălzește ușor. Doar în sudul Banatului mai apar câțiva nori și s-ar putea să picure puțin.

În Transilvania este frig și ceață la începutul zilei, mai ales în depresiuni. Mai târziu se arată soarele și temperaturile cresc ușor.

Se mai îndreaptă vremea și în sud-vestul țării. E drept că mai apar ceva nori, poate și câțiva stropi de ploaie, în zonele de deal și de munte, dar în ansamblu avem vreme bună și până la 9 grade în termometre.

În ținuturile sudice avem vreme frumoasă și poate câțiva stropi de ploaie în prima parte a zilei, mai ales în regiunile deluroase.

Vremea în București

În București, astăzi avem vreme rece, soare, un vânt mai intens și 9 grade în termometre.

Vremea la munte

La munte, urmează o zi frumoasă cu cer senin și vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Meridionali, pe unde se vor depăși viteze de 60-70 km/h.

Vremea în următoarele zile

Vremea în București

În București, astăzi avem vreme rece, soare, un vânt mai intens și 9 grade în termometre.

Ziua de joi ne aduce vreme rece, mai ales dimineața când vor fi și condiții de ceață. Treptat se arată soarele, vântul va fi mai activ și se încălzește ușor.

Vineri avem încă o zi cu soare, vântul va sufla slab și se mai încălzește puțin. După prânz se ating 13-14 grade, valori normale pentru luna noiembrie.

Sâmbătă predomină vremea închisă, iar dimineața și noaptea se lasă ceața. Vântul va sufla cel mult moderat, iar maxima va ajunge pe la 11 grade. În noaptea de sâmbătă spre duminică, se vor înregistra 5 grade.

Vremea la munte

La munte, urmează o zi frumoasă cu cer senin și vântul va avea intensificări pe crestele Carpaților Meridionali, pe unde se vor depăși viteze de 60-70 km/h.

Joi se înseninează în toată zona montană. Se mai încălzește puțin, iar vântul mai are unele porniri în masivele sudice și în cele vestice.

Vineri cerul se păstrează curat. Se face și mai cald, iar temperaturile ajung la valori mai ridicate față de cele normale pentru data din calendar.

Sâmbătă cerul va fi variabil, apare și ceața pe suprafețe restrânse și vântul va avea unele intensificări pe creste.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO