Sărbătorile de iarnă vin cu temperaturi peste medie. Maximele vor ajunge la 20 de grade

Ultima actualizare: 15-12-2019 20:37

Moş Crăciun vă trebui să schimbe sania cu o bicicletă sau un covor zburător. În zilele următoare va fi atât de cald încât vom crede că este primăvara. Iar vremea se anunță frumoasă și de Revelion.

Luni, marţi, miercuri vor fi zile deosebit de calde şi senine. Suntem la mijlocul lunii decembrie şi vom avea 14, 15 şi chiar 20 de grade. Cel mai frumos va fi miercuri.

De Crăciun aşteptam temperaturi mai ridicate decât ar fi normal, în toată ţara. De exemplu, în loc să avem între -4 la 0 grade, ar putea fi n medie cam 4 - 5 grade.

În aceste condiţii e puţin probabil să ningă, inclusiv la munte. Câţiva fulgi ar putea să cadă doar pe creste, nu şi în staţiuni. În rest, sunt şanse să plouă.

De Revelion, la fel, ar trebui să avem temperaturi peste medie, nu cu mult, dar totuşi, o să fie o vreme blândă. Dacă normalul înseamnă, de la -6 la -2 grade, noi aşteptăm 1, 2 grade cu plus.

Gerul se pare că ne ocoleşte inclusiv de Bobotează, pentru că aşteptăm temperaturi pozitive pe timpul zilei.

Mare atenţie! Ca de fiecare dată, aceste estimări nu pot depista din timp fenomenele extreme imediate, cum ar fi viscolul sau o cantitate mare de zăpadă căzută într-un timp foarte scurt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO