Decembrie e o luna trista fara zapada. Cum se traiesc Sarbatorile pe vreme de primavara

Ultima actualizare: 03-08-2012 01:55

Craciunul de anul acesta este cu siguranta unul atipic, fata de imaginea clasica din cartile de povesti. Pretutindeni in tara, Mosul s-a opintit cu greu sa traga sania pe uscat, pentru ca zapada nu prea l-a ajutat.

Cu parere de rau, Mos Craciun, anul acesta ai, cateva reclamatii! In alti ani, de Craciun, ne luam la tranta cu nametii si duceam campanii inversunate impotriva turturilor. Duminica, un soare cu foarte putini dinti a dat curaj celor 4 grade celsius, cat a fost maxima zilei.

In 2009, in prima zi de Craciun, lacul IOR din Bucuresti era inghetat bocna. Ratustele pescuiau la copca, zapada era pana la glezne, iar dealurile din jur erau transformate in partii pentru sanius. Duminica, atmosfera si temperatura amintesc mai degraba de o zi de Pasti.

Daca tot e frumos, macar sa iesim la soare, si-au spus multi. Vanzatorii din parcuri au terminat repede stocurile de bauturi, calde si reci deopotriva.

De fapt, cu adevarat frig e doar pentru Kamal, un musulman originar din Liban. La sfarsit de decembrie, in tara lui poti defila in pantaloni scurti. Chiar daca are nevoie si-acum de vin fiert ca sa-si vina in simtiri, tot i-ar fi placut sa simta zapada sub talpi.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!