Turistii de pe litoral au cheltuit o mica avere in weekend-ul Neversea. Cat au platit pe bilete, cazare si mancare in 3 zile
"Neversea a meritat fiecare banut", spun entuziasti participantii. La final de petrecere, mai toti recunosc ca au avut nevoie de cel putin o suta de lei pe zi pentru mancare, apa si bere.
Daca punem la socoteala si cazarea, biletele de spectacol, cifra urca pana 1.500 de lei. In cazul pretentiosilor care au ales hoteluri scumpe suma se dubleza.
Pentru o noapte de cazare intr-un hotel din Constanta, turistii au platit intre 250 si 400 de lei. Cei care au vrut sa doarma intr-un hotel aflat chiar langa plaja ''Neversea'' au dat si 300 de euro pentru o noapte.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cel mai ieftin a fost insa la cort. Cativa tineri au gasit varianta optima pentru a fi prezenti la eveniment, dar cu cheltuieli minime.
"Am venit cu trenul. Suntem studenti si trenul e gratis, campingul nu e asa de mult, o suta de lei pentru toate cele trei zile", fac ei socotelile.
Cat despre mancare, geanta frigorifica inca nu s-a golit.
Bogdan a venit la festival cu familia si cu barca personala. Mananca in oras, dar cazarea este gratuita, pe ambarcatiune, chiar in portul Constanta.
"E ok, avem tot confortul. Avem putin de mers, deci este un avantaj. Sunt foarte multi tineri, media de varsta cred ca e 18", spune Bogdan.
Cei mai multi spun ca au cheltuit cel putin o suta de lei pe zi. Banii se duc in special pe apa si pe bere.
Cat despre cea mai populara mancare, parerile sunt impartite: clatite, frigarui de pui sau porc, burgheri. Si specialitatile italienesti s-au vandut foarte bine.
Zambitori sunt si taximetristii care, in loc sa fie fericiti ca au mai multe curse, au preferat sa mareasca tarifele si sa profite de oamenii fara masini.
La primele doua zile de festival au participat aproape o suta de mii de oameni.