Tabere unde copiii învaţă să facă emisiuni sau să tragă cu arcul. Cât achită la final părinţii

25-07-2018 19:30


Taberele tematice pot fi o soluţie, pentru părinţii care nu au cu cine să îşi lase copiii în vacanţă şi nici nu pot să-i trimită la bunici. De la escaladă, muzică, sau dans şi până la echitaţie sau tehnici de supravieţuire, cei mici pot învăţa nenumărate

Există însă condiţie: părinţii să îşi permită să plătească între o mie şi două mii de lei.

Aceşti copii îşi petrec o parte din vacanţa de vara într-o tabără de echitaţie la Răhău, în judeţul Alba. Aici învaţa cum să îngrijească caii, iau lecţii de călărie şi fac excursii pe dealurile din împrejurimi. Participanţii au între 7 şi 17 ani iar pentru o săptămână petrecută aici părinţii au plătit de la 1300 de lei în sus.

Şi la Albac în Apuseni zeci de puşti participa la taberele de aventură, care costă 75 de lei pe zi. Timp de o săptămână, explorează zonă, trag cu arcul sau coboară pe tiroliana.

Iar la Azuga sunt primiţi la cercetaşi, unde dorm în cort. Ai lor au dat între 850 şi 1200 de lei.

La 40 de kilometri de Bucureşti, la Snagov, 70 de puşti iau primul contact cu industria diverstismentului. Breda Petre, coordonator artistic: 'Au amenajat un studio de producţie, scena cu tot setul pentru producţia unui spectacol, fac streaming live produs de ei, avem producători şi regizori printre cei mici''

Timp de trei săptămâni, cei mici fac cursuri de actorie, învaţa să filmeze, să monteze, să compună muzica şi au în fiecare seară propria transmisiune în direct pe internet.

VIDEO PROTVPLUS.RO