Ideea unor tineri pentru a atrage pescarii amatori. Cum se pot relaxa alături de familie


Ultimul update: Sambata 20 Aprilie 2019 20:41
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2019 19:23
Categorie: Stiri Turism

Lacuri de peşte cu jacuzzi şi piscine. Iată cum încearcă proprietarii de iazuri din Ardeal să-şi împace oaspeţii. În timp ce bărbaţii păzesc undițele, restul familiei se poate relaxa.

În zonă sunt, pe lângă bazine de înot, terenuri de fotbal şi chiar trenuleţe pentru copii.

La 30 de kilometri de Alba Iulia, în localitatea Doștat, nişte tineri au investit zeci de mii de euro în amenjarea lacurilor şi a spaţiilor de cazare. Complexul se întinde pe 8 hectare.

În zonă ajung turişti din toată ţara, dar şi din străinătate. Pentru o noapte de cazare, cu pescuitul inclus, o cameră cu un pat dublu costă 150 de lei.

Mirela Bască, proprietar complex de pescuit: "Avem 7 bălți pe care l-am amenajat special pentru oamenii care vor să vină să pescuiască. Avem un loc de joacă pentru copii, teren de fotbal sau de volei, iar dacă vor să înnopteze avem şi posibilitatea de cazare."

În Bistriţa-Năsăud, pe lacul de la Brăteni, pescarii înrăiţi îşi aduc, mai nou, şi familiile.

Cătălina Paşca, angajat complex: "La căsuţe, la piscine, la pescuit, vin cu familiile pentru că e un mod de relaxare pentru familiile pescarilor. Avem 17 căsuţe cu posibilitate de pescuit şi acces la piscina pentru doi adulţi şi copiii, preţul e de 300 lei pentru 24 ore cu pescuit inclus."

Turist: "E unul din cele mai frumoase lacuri din zona/condiţiile de cazare, la banii care costă sunt condiţii excepţionale/"

Şi la 15 kilometri de Cluj-Napoca a apărut o oază de linişte. Complexul turistic din Miceşti se întinde pe mai bine de 7 hectare şi poate primi 60 de persoane. Turiştii au la dispoziţie şi un restaurant şi se pot bucura şi de plimbări cu barca.

Simina Bochiș, reprezentant complex: "Căbănuţele au bucătărie, zona de picnic, foişoare, loc de grătare, loc de ceaun, ponton propriu căbănuţei/perioada cea mai aglomerată este în timpul weekendului sau de sărbători."

Pentru că vor să primească turişti în toată perioada anului, reprezentanţii complexului construiesc acum şi o piscină interioară, un jacuzzi şi o saună.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Prăbușirea industriei piscicole. Pescarii pleacă la salarii de zeci de ori mai mari afară
”Cea mai periculoasă partidă de pescuit” din Japonia. Evenimentul se bucură de mare succes
VIDEO PROTVPLUS.RO