80 de hoteluri deschise pe litoral de Paște. Prețul plătit pentru un sejur de Paște


Ultimul update: Vineri 19 Aprilie 2019 13:58
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2019 13:52
Categorie: Stiri Turism

Mai este o săptămână până la mult aşteptata vacanţă, iar pe litoral hotelierii şi proprietarii de cluburi şi terase fac ultimele pregătiri.

Anul acesta se deschid 80 de hoteluri dintre cele 300 existente la mare și peste 50 de mii de oameni şi-au făcut deja rezervare. Dacă de Paşte în topul rezervărilor sunt Mamaia şi Eforie Nord, de 1 Mai aproape 30 de mii de oameni se îndreaptă spre Vama Veche. Şi meteorologii anunţa că vremea va fi frumoasă.

La mare, vacanța începe de vineri 26 aprilie când cele mai mari cluburi din nordul staţiunii Mamaia îşi deschid porţile cu petreceri la care sunt invitaţi artişti celebri. Aici sunt deschise şi cele mai multe hoteluri care vor primi de sărbători 25 de mii de turişti. 

Pentru ei agenţii din turism au pregătit pachete ce pornesc de la 400 de lei pe zi şi ajung până la 700 de lei în funcţie de confortul ales. Masa de paşte costa la restaurant încă 200 de lei de persoană. Cei mai mulţi dintre turiştii care vin anul acesta la mare de Paşte sunt români care lucrează în străinătate.

La Constanța slujba de înviere va fi oficiata la catedrala arhiepiscopiei tomisului iar înaltul prelat va aduce sfânta lumină de pe mare pe faleza cazinoului constanta. În Vama Veche, de 1 mai sunt aşteptaţi aproape 30 de mii de turişti. Şi multe hoteluri au anunţat că nu mai au camere libere. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO