Documentarul "Wild Carpathia 4", in pericol de a nu mai fi realizat. Cat costa cea mai buna promovare a Romaniei peste hotare
Realizatorii seriei de documentare "Wild Carpathia" au nevoie de ajutorul nostru. Englezii, care au facut cel mai frumos film despre Romania, se pregatesc pentru al 4-lea episod, de aceasta data, pe timp de iarna.
Le lipsesc insa 40.000 de lire. Primele trei parti au fost difuzate in peste 100 de tari si au fost traduse in 11 limbi.
Printul Charles: "Este ultimul colt al Europei unde mai poti vedea adevarata sustenabilitate si determinare pentru pastrarea unor ecosisteme din care poate beneficia intreaga oamenire."
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
Daca in primele trei episoade "Wild CaMotivul rpathia" realizatorii au prezentat frumusetea satelor din Transilvania, Maramures ori Delta Dunarii si l-au avut ca invitat pe Printul Charles, in cel de-al patrulea spera sa dezvaluie lumii peisaje de iarna din intreaga tara.
Charlie Ottley, realizatorul seriei Wild Carpathia: "O sa urmarim ursii si lupii prin zapada si o sa aratam din nou importanta padurii si a zonelor salbatice. De asemenea, si asta e foarte important, vom arata importanta mostenirii istorice pe care o aveti aici si vreau sa atrag atentia ca satele minunate trebuie sa fie protejate."
Pana acum, proiectele "Wild Carpathia" au beneficiat de donatii exclusiv straine. De aceasta data, echipa de productie a reusit sa stranga doar 60.000 de lire desi ar avea nevoie de 100.000.
Oana Mihai, producator asistent al Wild Carpathia 4: "Pana in acest moment, avem aproape 10 mii de lire stransi si mai avem 20 de zile si daca nu reusim sa strangem restul de 40 de mii de lire atunci proiectul nu va fi realizat."
Andreea din Bucuresti are o firma de software. Este intre printre primii romani care au facut o donatie.
Andreea Serbanescu, donator: "Cred in acest proiect, cred in frumusetea Romaniei, numai pe acesta vreau sa o vad, nimic altceva si vreau sa o arat, sa o aratam intregii lumi prin intermediul lui Charlie."
Toti cei care vor sa sprijine acest documentar pot accesa site-ul www.wildcarpathia.tv.
Sursa: Pro TV
Etichete: romania, britanic, documentar, wild carpathia,
Dată publicare:
10-09-2015 18:22