"Cea mai dezgustatoare masa servita in avion". Nimeni nu stie ce carne e folosita in "hamburgerul Koryo"

Ultima actualizare: 02-05-2017 09:07
koryo burger

Mancarea servita de liniile aeriene este celebra pentru gustul ei fad, insa linia aeriana nord-coreeana a reusit sa intreaca toate asteptarile.

“Hamburgerul” servit la bordul aeronavelor liniei aeriene nord-coreene Air Koryo a fost declarat de toti occidentalii care l-au incercat drept cea mai de zgustatoare masa servita in avion si a devenit viral dupa ce a aparut si in Daily Mail. In plus, este si singurul fel de mancare din aeronavele operate de linia oficiala a Phenianului.

“Fasii infime de varza rosie, o chifla fara gust si o felie de branza topita nu ajuta carnea sa aiba gust mai bun”, spune corepondentul de presa Jamie Fullerton. “Un sos rosu misterios apare cand apesi pe carne, dar din fericire e prea apos ca sa fie sange”.

De asemenea, carnea nu era incalzita, ci rece, ca proaspat scoasa din frigeder. Fullerton a intrebat daca exista si o varianta pentru vegetarieni si i s-a spus ca varianta este “sa nu manance burgerul”.

Si alti vizitatori occidentali au incercat burgerul, dar nu au fost mai placut impresionati. Niciunul nu a putut determina ce carne a fost folosita iar compania a refuzat sa ofere detalii – desi, cel mai probabil, este carne de pui, potrivit LA Times.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO