Cazari ideale in Europa pentru turistii cu familie. 20 de vile de vacanta isi asteapta clientii

Dată publicare: 23-01-2015 17:34
Dată actualizare: 26-01-2015 07:02


Cazare 1

20 dintre cele mai frumoase vile de vacanta din Europa pot fi rezervate chiar si cu cateva luni inainte de venirea verii, acestea fiind perfecte pentru acei turisti care aleg sa calatoreasca cu familia.

Prima optiune este Dove Villa, din regiunea spaniola Andaluzia, care are paturi pentru patru persoane si poate fi inchiriata in schimbul a 720 de euro pe saptamana (1.200 de euro in iulie si august), potrivit The Guardian.

Dove Villa are si piscina si se afla in satul Casabermeja, in apropiere de Malaga. Orasul Granada se afla la o distanta de doar 40 de minute cu masina, in timp ce plajele Costa del Sol la doar jumatate de ora.

O optiune buna pentru familiile care pleaca in grup in vacanta este Es Castell, din apropiere de Mallorca. Aceasta vila dispune de zece locuri si este ideala pentru doua familii. Inchirierea ei costa 1.120 de euro (pana la peste 5.000 de euro in timpul verii).

Casa vine cu mai multe beneficii: teren de volei, sauna, sala de fitness, piscina si biciclete, pentru explorarea zonei din apropiere.

Casa Cova Blanca, din Catalunia, este o vila cu patru locuri, disponibila pentru cei care vor sa scoata din buzunar 660 de euro pe saptamana.

Cu o arhitectura desprinsa din romanele lui J.R.R. Tolkien, aceasta casa este una de poveste. In apropiere de afla satul Tivenys, unde pot fi gasite mai multe baruri si restaurante.

Pasionatii de istorie ar putea fi interesati de Villa Cervarolo, din regiunea italiana Puglia. Aceasta ofera cazare pentru sapte persoane si are un cost de 3.300 de euro pe saptamana.

Casa se afla intr-o zona istorica de sate construite din piatra. La inchiriere, casa vine deja echipata cu tot felul de jucarii si lucruri necesare pentru ingrijirea celor mici.

Vila Grand Vista, din zona croata Istria, ofera 12 locuri pentru un pret de doar 2.100 de euro in weekend, pana la 4.600 de euro in timpul vacantelor scolare.

Inconjurata de paduri, casa se afla in apropiere de Motovun, un sat spectaculos asezat in varful unui deal. De asemenea, turistii se vor putea bucura de piscina si de facilitatile de welness ale vilei.

Vezi AICI restul vilelor de vacanta scoase la inchiriere.

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO