VIDEO. Hot prins in flagrant de politisti, imediat dupa ce a furat dintr-o locuinta

Ultima actualizare: 06-10-2013 06:40

 In urma cu scurt timp, politistii din Timis au depistat in flagrant un tanar de 29 de ani, imediat dupa ce a furat dintr-o locuinta din Timisoara.

 Tanarul a patruns in locuinta, folosindu-se de chei potrivite, iar din interior a luat 29 de grame de bijuterii din aur. Imediat dupa, a plecat spre o bijuterie din oras pentru a valorifica bunurile furate. Doar ca, atunci cand a iesit din bijuterie, fericit ca totul a decurs conform planului, politistii care l-au avut in vizor in tot acest timp, l-au retinut. La controlul corporal pe care i l-au facut, politistii au mai gasit asupra hotului cateva bijuterii si 28 de chei pe care, banuiesc oamenii legii, tanarul le folosea pentru a intra in locuinte.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si maine urmeaza sa fie dus in fata magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara cu propunere de arestare preventiva.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat pagubitului.
Tanarul hot mai este suspectat de comiterea unor furturi din locuinte in perioada martie-octombrie 2013, unde ar fi patruns dupa ce s-a folosit de chei potrivite si de unde ar fi furat bani, bijuterii si electrocasnice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO