Timisoara vazuta de sus in anul 2013. Imagini spectaculoase cu cele mai reprezentative locuri. VIDEO

31-12-2013 16:11


Sute de imagini cu Timisoara surprinsa de la inaltime au fost publicate in acest an pe retelele de socializare, de catre timisorenii indragostiti de acest oras.

Valentin Valcu, timisoreanul care a initiat o adevarata campanie de promovare a orasului cu imagini surprinse dintr-o drona, a fost nelipsit de la momentele importante ale anului 2013.

Fie ca a fost vorba de festivaluri, fie de evenimente sportive, EYE IN THE SKY si-a facut datoria si le-a aratat timisorenilor imagini la care putini au acces. De asemenea, nici santierele din oras nu au scapat. Muncitorii care au realizat sensul giratoriu din Piata Balcescu si cei care lucreaza la subpasajul Michelangelo au fost atent monitorizati, cel putin o data pe saptamana.

"In 2013 mi-am descoperit o noua pasiune pe care am impartasit-o cu voi indeaproape, in cadrul proiectului EYE IN THE SKY. (...) Fotografia cu ajutorul dronelor este oarecum la inceput de drum, iar noi, cei din Timisoara suntem printre primii ca ne putem mandri cu frumusetea orasului fotografiat de la inaltime", a marturisit Valentin Valcu.

Tags: drona, festival,

VIDEO PROTVPLUS.RO