"Sunt un cocalar", viralul care face senzatie pe internet. Ce au putut sa faca trei studenti din Timisoara

Dată publicare: 27-09-2014 19:56
Dată actualizare: 30-09-2014 07:03


 Trei tineri din Timisoara au ajuns vedete pe internet. Ei se inspira ziua din ce vad si din ce traiesc, iar "noaptea tarziu" parodiaza intr-un stil aparte. Ei fac video blogging, adica se filmeaza si apoi publica rezultatul pe internet. 

 Asa se face ca videoclipurile lor ajung virale in numai cateva zile.

Cuza, Cuc si Licurici sunt trei tineri, studenti in Timisoara. S-au intalnit in urma cu patru luni la karaoke, iar la cateva zile dupa au si pus bazele proiectului "Noaptea Tarziu". Fiecare episod pe care il filmeaza incepe cu o scurta sedinta, unde pun pe hartie toate ideile nebunesti care le trec prin cap.

Versurile si tipologiile prezentate in piesele lor sunt traite de fiecare dintre ei si experienta vietii e pusa pe hartie. Una dintre parodiile cu care au cucerit internetul a fost lansata chiar inainte de examenul de Bacalaureat, din vara.

Adrian "Cuza" Popescu, vlogger: "Parodia cu bacul am trait-o, bine, n-am picat niciunul, dar e ce am trait in liceu. Apropo de partea rap, in care zic ca daca nu il iau, ma duc la semanat de garu, parintii mei m-au amenintat ca daca nu iau bacul, ma trimit la tara, la vaci"

Succesul tinerilor a venit imediat ce au incarcat primul videoclip pe internet.

Horatiu Adrian Cuc, vlogger: "La inceput a fost destul de urat, am avut 7 like-uri si 7 dislike-uri, ne-am pus sa dormim am zis ca il stergem maine, ca ne facem de ras, dar dimineata cand m-am trezit am inceput sa primesc mesaje si am zis ca o sa continuam cu Noaptea tarziu "


Asemeni unori epigramisti, tinerii urmaresc cu atentie tot ce misca in jurul lor si promit ca nu se vor opri indiferent ce subiect vor sa abordeze.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO