Un barbat din Timisoara a ars de viu in propria casa. Pompierii au intervenit de 3 ori in 2 luni la aceasta locuinta

11-09-2014 07:39


Un barbat de 44 de ani din Timisoara si-a gasit sfarsitul miercuri noapte in locuinta sa cuprinsa de flacari. Cel mai probabil omul a adormit cu o lumanare aprinsa si s-a trezit cand a fost prea tarziu.

Pompierii au recunoscut, de altfel, imediat casa barbatului; este a treia oara in doua luni cand au fost solicitati sa intervina aici, la un incendiu. Trupul omului a fost descoperit cu greu in mormanele de gunoaie pe care le adunase in locuinta.

Alarma s-a dat cu putin inainte de miezul noptii, cand vecinii au simtit miros de fum si au vazut flacarile. Speriati, oamenii au sunat imediat la 112.

"A adormit cu lumanarea aprinsa. Eu am fugit repede de dupa colt. Erau flacari mari, pana catre pod si fumul a ajuns doua colturi mai incolo", a spus un vecin.

Cand au ajuns la fata locului, pompierii stiau deja despre locuinta cui este vorba. Barbatul isi mai incendiase casa si in urma cu doua luni.

"Am vazut flacari si fum mare. Am auzit ca e inauntru. Tot timpul era cu bautura si aduna gunoaie, cartoane, haine... Si am auzit ca e a treia oara cand ia foc", spune alt vecin.

Omul obisnuia sa bea des, spun vecinii, asa ca n-ar fi de mirare sa fi adormit cu lumanarea aprinsa. Se pare ca s-a trezit cand flacarile cuprinsesera deja casa si, cu ultimele puteri, a incercat sa se salveze, insa fumul inhalat l-a doborat. Pompierii l-au gasit zacand pe podea, cu trupul ars complet.

Radu Felix, ISU Timis: "Era in apropierea geamului. Probabil a incercat sa se salveze in ultimul moment. Obisnuia sa-si faca lumina cu lumanari, deoarece n-avea utilitati. Probabil, din cauza starii avansate de ebrietate a adormit si s-a trezit in flacari."

Barbatul locuia singur in casa pe care o umpluse cu gunoaie, spun oamenii, si rar de tot venea sa il viziteze un frate. In timp ce politia ii cauta rudele, pompierii au deschis o ancheta, sa vada de la ce anume a plecat focul.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57