Ruta de ocolire a pasajului Michelangelo, amanata la nesfarsit. Care este stadiul lucrarilor

14-05-2013 15:37


lucrari, restrictii

 Trebuia sa fie gata de 1 aprilie, insa nici pana acum nu a fost deschisa circulatiei. Ruta care va lega bulevardul Sudului de strada Pestalozzi, prin care soferii pot evita traficul infernal din zona Michelangelo nu a fost finalizata nici pana acum.

 In urma cu trei saptamani, primarul Nicolae Robu a afirmat ca ruta ocolitoare va fi deschisa traficului in „cateva zile”. Multi nervi s-au consumat in zona Michelangelo, de atunci. Nici pana in acest moment, soferii nu au o alternativa prin care pot ajunge din zona de Sud a orasului, in centru.

Astazi, edilul sef al Timisoarei spune ca la ruta ocolitoare... „inca se lucreaza”. Astfel, noul termen de incheiere a lucrarilor este unul pe care il primim la fiecare cinci zile lucratoare: „saptamana viitoare”.

„Sambata s-a facut stabilizarea, operatie tehnologica de plasare a unui amestec de balast si ciment si comprimarea acestui amestec pe fundatia de pietris realizata in prealabil. Acum trebuie sa asteptam cateva zile sa se consolideze, apoi dupa aceea se vine cu turnarea asfaltului. Daca vremea va fi favorabila, joi se va intampla acest lucru. Acel amestec trebuie lasat cateva zile acolo si de saptamana viitoare se va putea circula”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Pana atunci, soferii timisoreni trebuie sa indure traficul greoi din zona Michelangelo.

Noul traseu de ocolire al podului Michelangelo va porni de la intersectia bulevardului Sudului cu bulevardul Iosif Bulbuca si va continua pana la strada Podeanu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO