"Redescopera cartea si iarba verde de acasa". Timisorenii sunt invitati la lectura in Piata Unirii

Ultima actualizare: 01-06-2013 07:00
monument piata unirii timisoara

 Un eveniment inedit organizat de Biblioteca Judeteana Timis va avea loc miercuri, de la ora 18:00, in centrul istoric al Timisoarei. Toti iubitorii de carte sunt invitati la lectura in aer liber, pe spatiul verde din Piata Unirii.

 “Vino cu patura si cartea sau pur si simplu vino!”. Acesta este indemnul reprezentantilor Bibliotecii Judetene pentru timisoreni. Cu totii sunt asteptati miercuri seara sa ia parte la un picnic urban de lectura in aer liber.

Acest eveniment face parte din conceptul provocare “Patura care citeste”, lansat tot de catre Biblioteca Judeteana Timis. "In centrul istoric al Timisoarei, Piata Unirii sau in alte locuri strategice, cititori din varii paturi ies … cu cartea in oras, la un picnic urban de lectura. Cartile (re)vad altfel lumina zilei. Redescopera cartea si iarba verde de acasa."

Pe langa lectura in aer liber, participantii vor putea vedea un “concert”-fotografic cu scriitori rock precum si in premiera un experiment plastic al Bibliotecii, denumit MixText. Nu vor lipsi nici concertele trupelor Sound Sense si Peregrinii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO